Ingezonden persbericht


Persbericht
Voor onmiddellijke vrijgave
-------------------
Positioneringsgroep en Mountain international in BR-ND People Uniek netwerk van branding agencies krijgt gestalte

Het nieuwe netwerk waarin onder andere Mountain Design en de Positioneringsgroep zijn bijeengebracht heet BR-ND People. In de groep zijn diverse merk specialisten te vinden die vanuit een solide strategische basis hun creatieve diensten inzetten om inspirerende merken te bouwen.

Onderdeel van BR-ND People zijn de strategische adviseurs en interim-managers van Positioneringsgroep, de corporate en packaging designers van Mountain Design in Den Haag, Moskou en Praag, de productiestudio Silk in Praag, Flex/Cocoon in Praag, en een BR.ND Naming bureau in oprichting. In een samenwerkingsverband zijn ook Ferro research en Principion uit Amsterdam betrokken.

Volgens de oprichters zijn op korte termijn ook aanvullende branding disciplines te verwachten en de groep is daarmee uniek in de Nederlandse markt. Met de deelname in het BR-ND People netwerk onthult Mountain Design tevens de nieuwe identiteit, die onder andere zichtbaar is op de vernieuwde website. In de door het bureau zelf ontwikkelde identiteit zien we een cirkel met een klassiek ogend schild eromheen, waarin diverse dierfiguren zijn te herkennen. Het bureau hierover: 'De overkoepelende hartvorm weerspiegelt de emotionele kant van ons en het werk dat wij maken. De dieren symboliseren onze verbeelding en de creativiteit die nodig is om inspirationele merken te bouwen. De cirkel staat voor de eenheid van onze mensen, onze bedrijven en onze competenties.'



Ingezonden persbericht