Nieuwe multi-platform Aladdin eToken PKI client

Ondersteuning van Windows Vista, Intel Mac, Mac Keychain en Linux

San Francisco - RSA conferentie, 9 februari 2007 - Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), leverancier van authenticatie- en content security-toepassingen kondigt twee nieuwe eToken PKI-oplossingen aan met multi-platformondersteuning, de eToken PKI Client 4.0 voor Windows en eToken PKI Client 3.65 voor Linux en Mac. Aladdin's PKI-oplossingen helpen PKI-applicaties privésleutels en digitale certificaten te genereren en op te slaan op de USB-gebaseerde eToken. Hierdoor ontstaat een veilige en volledig draagbare omgeving.

eToken PKI Client 4.0 voor Windows en 3.65 voor Linux en Mac bevatten alle PKI-componenten en drivers die nodig zijn voor een naadloze integratie met producten gebaseerd op standaard API's, waaronder PKCS#11, Microsoft CAPI en Mac Keychain. Alle authenticatiegegevens zijn veilig en draagbaar opgeslagen op de eToken en kunnen eenvoudig gebruikt worden op elke Windows, Mac of Linux computer, mits geconfigureerd voor het gebruik van eToken.

Public Key Infrastructure-technologie maakt diverse beveiligingsdiensten mogelijk, zoals sterke gebruikersauthenticatie. Aladdin's PKI-oplossingen helpen organisaties met heterogene omgevingen met eenvoudige, sterke 'two-factor' gebruikersauthenticatie voor webtoegang, VPN-gebruik, netwerktoegang, PC-bescherming, beveiligde e-mail en elke andere standaard PKI-toepassing.

Beheer
De PKI Client 4.0 biedt eenvoudig lokaal beheer van de eToken, verbeterde beveiliging door wachtwoordkwaliteitsbewaking op de eToken en niet op de PC, tijdelijke toegang bij verlies van de eToken en meertalige ondersteuning. Ook toegang met alleen de eToken (one factor) is mogelijk.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.