Aladdin introduceert eSafe Web Threat Analyzer

Content beveiligings-audit helpt partners bij meten kwaliteit webbeveiliging

San Francisco - RSA conferentie, 9 februari 2007 - Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), leverancier van authenticatie- en content beveiligings-toepassingen introduceert de eSafe Web Threat Analyzer (WTA). De eSafe WTA is een security appliance speciaal ontworpen om Aladdin's partners een eenvoudig instrument te bieden om de bestaande web-kwetsbaarheden van hun klanten snel en eenvoudig in kaart te brengen en te evalueren.

Gangbare beveiligingsoplossingen attenderen organisaties alleen op die gevaren die zij in staat zijn daadwerkelijk te onderscheppen. De Aladdin eSafe WTA content security appliance bevindt zich bij de ingang van het netwerk. Zonder dat er veranderingen nodig zijn aan het netwerk en zonder enige interuptie van het netwerkverkeer, meet het apparaat de bedreigingen die door de huidige bescherming van een bedrijf heen komen. De WTA rapporteert vervolgens helder over alle bedreigingen die verborgen blijven voor conventionele firewalls, intrusion detection/prevention systems, URL filters, en gateway antivirus-oplossingen.

Risico's snel zichtbaar
De Aladdin eSafe WTA kan voor iedere organisatie het webverkeer doorlichten en vervolgens desgewenst twintig verschillende rapportages afleveren om de meest urgente risico's en kwetsbaarheden snel zichtbaar te maken. Het nieuwe audit-instrument meet al het HTTP-verkeer, inclusief web browsing, website-toegang, binnenkomende en uitgaande communicatie van spyware en ongeautoriseerde internettoepassingen.

In een recent rapport concludeerde Aladdin's Content Security Response Team (CSRT) dat het aantal webgebaseerde bedreigingen het afgelopen jaar met 1.300 procent was toegenomen. In 2006 alleen al werden meer dan 150.000 nieuwe bedreigingen gerapporteerd. Met behulp van de eSafe WTA kunnen partners nu gemakkelijker aantonen wat het voordeel is van eSafe's geïntegreerde, gateway-gebaseerde content security oplossing, spyware control, websurf beveiliging en applicatie-filtertechnologie.

Voor meer informatie over de Aladdin eSafe WTA,: www.Aladdin.com/WTA.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com http://www.aladdin.com/> of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.