Politie Zeeland


---


O-390-2007 Aanrijding in Sint Philipsland
Op de kruising Rijksweg / Krabbenkreekweg vond vandaag om 11.15 uur een aanrijding plaats.
Een 37-jarige automobiliste uit Middelharnis reed over de Rijksweg, komende uit de richting van Sint Philipsland. Nadat zij eerst richting had aangegeven om rechtsaf te slaan, sloeg zij onverwachts linksaf. Zij verleende hierbij geen voorrang aan achteropkomende 42-jarige bestuurder uit de gemeente Tholen. De vrouw liep nekklachten op, het is onbekend of zij naar een ziekenhuis is overgebracht. Beide auto's raakten beschadigd.

O-391-2007 Woningruit vernield door sneeuwbal, Goes
Op de Westwal werden vanmiddag een 16-jarige inwoner van 's-Gravenpolder en een evenoude inwoner van de gemeente Veere aangehouden.
Zij hadden, met nog drie anderen, sneeuwballen lopen gooien en hierbij was een ruit gesneuveld van een woning op de Kleine Kade. De bewoonster had dit zien gebeuren en ging de jongens achterna. Met behulp van enkele parkeercontroleurs, die de politie belden, konden twee van hen worden aangehouden. De 16-jarige uit de gemeente Veere bekende de ruit met een sneeuwbal te hebben vernield. De vijf jongens hebben afgesproken de ruit gezamenlijk te vergoeden.

Z-392-2007 Hardrijder moet rijbewijs inleveren, IJzendijke
Een 39-jarige automobilist uit Hulst moest donderdag om 19.30 uur op de N61 bij IJzendijke zijn rijbewijs inleveren omdat hij meer dan 50 km/h te hard reed.
Op de N61 geldt een maximum snelheid van 80 km/h, de man reed daar met een, gecorrigeerde, snelheid van 139 km/h.

O-393-2007 Automobilist rijdt van de dijk, Oud-Vossemeer
Op de Oud-Vossemeersedijk reed een 20-jarige automobilist uit de gemeente Tholen vandaag om 17.40 uur van de dijk.
Hij reed in de richting van Oud-Vossemeer en slipte in een bocht naar links. Hij botste tegen een bermpaal, sloeg met zijn auto over de kop en kwam met de achterzijde van zijn voertuig in de watergang naast de dijk tot stilstand. De man bleef ongedeerd, de auto werd geheel vernield.


---- --