TROS

Hilversum, 06-02-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 10 februari
Radio 2 - 16.00 uur

mini-concert frank boeijen bij tros muziekcafÉ

Met zijn dubbel cd 'As' levert Frank Boeijen zijn eerste nieuwe plaat af sinds 2003. Naast intieme nummers in kleine bezetting heeft Frank voor het eerst sinds de beginjaren '90 voor een aantal nummers een beroep gedaan op de originele leden van de Frank Boeijen Groep. 'As' bewijst wederom dat Frank Boeijen in 2004 niet voor niets de prestigieuze 'Radio 2 Zendtijdprijs' in ontvangst heeft mogen nemen. Zaterdag is hij te gast bij TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2.

Carmen Gomes is niet alleen een prachtige soul-jazz zangeres, ze is ook de drijvende kracht achter Carmen Gomes Inc. Zo schrijft ze ook de teksten en componeert de meeste nummers voor de band. Ze won diverse prijzen waaronder het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, maakte opnames met het Metropole Orkest, speelde op het North Sea Jazz Festival en trad onder anderen op met Louis van Dijk. Tijd voor een bezoek aan de studio van TROS MUZIEKCAFÉ.

Volgende weekend begint het carnaval en daar hoort natuurlijk een kraker van De Deurzakkers bij: 'Als ons landje op z'n kop staat'. Met deze single wordt tevens het startschot gegeven van, '3 x 11', het jubileumjaar van de Deurzakkers. Zij bestaan dit jaar namelijk 33 jaar. Daniël Dekker heeft een gesprek met de feestgangers.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS