Ingezonden persberichtAPS: Titelsong Stout als download verkrijgbaar

24.01.2007 / 13:32 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Foreign media books

FOREIGN MEDIA BOOKS

Amsterdam, 24 januari 2007

Titelsong Stout als download verkrijgbaar na presentatie 10 februari

Op 10 februari zal s avonds in de Stout-hal van de RAI in Amsterdam het boek Stout van Heleen van Royen en Marlies Dekkers worden gepresenteerd. Die dag is ook de dag van de opening van de Huishoudbeurs dat stout als thema heeft.

Stout is een gezamenlijk project van Heleen van Royen en Marlies Dekkers, en is een spraakmakend boek over flirten, succes, macht, lingerie en erotiek. Aan het boek werkte een keur van bekende Nederlandse vrouwen mee. De eerste exemplaren worden aan Neelie Kroes én aan Sylvana Simons, die zelf meewerkte aan het boek, uitgereikt door Heleen en Marlies.
Voor de presentatie is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar voor fans en lezers. Deze kunnen besteld worden via de website van Heleen van Royen.

Tijdens de presentatie zal het loungeduo Gare du Nord optreden en de speciaal voor het boek geschreven titelsong spelen. Na afloop van de presentatie krijgen de aanwezige gasten een exemplaar van het titelnummer op cd. Ook is het nummer te downloaden via verschillende websites.Ingezonden persbericht