Ingezonden persbericht


persbericht

Utopische werkomgeving: contact center van de toekomst

Hoofddorp, 12 februari 2007 - Vanaf 1 februari is de strijd tussen tien telemarketingbureaus losgebarsten om zoveel mogelijk leden, ofwel Friends, voor Warchild binnen te halen. Het bureau dat de meeste Friends weet te werven, wint de Plantronics Telesales Team Trophy 2007. Een bijzondere deelnemer dit jaar is het Contact Center van de Toekomst, een initiatief om personen die langdurig uit de arbeidsmarkt zijn te reïntegreren binnen een ideale werkomgeving.

Sinds een half jaar is het Contact Center van de Toekomst gevestigd op de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. Het contact center dankt zijn naam aan allernieuwste faciliteiten op gebied van klantcontact waarmee het is uitgerust: van hard- en software tot training en coaching, kortom de ideale werkomgeving.

De medewerkers die worden geselecteerd om deel te nemen aan het drie maanden durende re-integratieprogramma krijgen een gecertificeerde opleiding en doen waardevolle werkervaring op. En nog belangrijker: het contact center van de toekomst garandeert hun een baan na voltooiing van het programma. Een aantal vaste medewerkers van het Contact Center van de Toekomst heeft de taak een passende baan te vinden voor de gereïntegreerde medewerkers.

Maar het Contact Center van de Toekomst heeft niet alleen een maatschappelijke functie, de medewerkers worden ingezet voor in- en outbound klantcontact voor verschillende klanten. Om hun toegevoegde waarde aan de rest van de wereld te tonen, doet het Contact Center van de Toekomst mee aan de Plantronics Telesales Team Trophy 2007. De uiteindelijke winnaar wordt op 25 april bekend gemaakt tijdens het Telecommerce Gala dat plaats vindt tijdens de TCD2007.

Over Plantronics

Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876