Politie Drenthe

Maandagmiddag

Assen, 12-02-2007

Politie houdt man aan met openstaande boetes

HOOGEVEEN Maandag heeft de politie in Hoogeveen een 38-jarige man uit deze plaats in zijn woning aangehouden. Hij had nog voor 1600 Euro aan boetes openstaan en moest nog tien dagen hechtenis uitzitten. De man is ingesloten. (07-112725)

Politie onderzoekt auto-inbraken

ASSEN Zondagnacht zijn nog twee autos opengebroken in Marsdijk. In het bericht van maandagmorgen staat vermeld dat aan de Kiepheugte diverse spullen uit een auto zijn gestolen. Aan de Kaarnheugte verdween een radio-cdspeler uit de auto van een 28-jarige man. Aan de Welheugte raakte een 29-jarige Assenaar zijn radio-cdspeler kwijt, plus de ingebouwde carkit.

Rectificatie

In de persberichten van zondagmorgen staat vermeld dat op de Commissaris de Vos van Steenwijklaan een fietser gewond is geraakt, doordat een auto vanuit een uitrit de weg opreed. Dit is onjuist weergegeven. Het ongeval is ontstaan doordat de fietser vanuit de uitrit de rijbaan op reed, tegen de auto aan.

Compleet interieur Peugeot 306 gestolen

HOOGEVEEN Afgelopen weekeinde is aan de Parmentierstraat het complete interieur van een Peugeot 306 gestolen. Het gaat om stoelen en een achterbank met leren bekleding. De gordels, deurbekleding en de hoedenplank, en zelfd de zijstriping is weggenomen. De gestripte auto stond op het terrein van een autobedrijf. (07-112775)

Politie houdt verdachte mishandeling aan

EMMEN Maandagmiddag heeft de politie aan de Laan van de Bork een 51-jarige man uit Emmen aangehouden. Hij had even tevoren een 57-jarige man met een nog onbekend voorwerp meerdere keren op zijn hoofd geslagen. Deze liep daarbij enkele bloedende hoofdwonden op. Wat de oorzaak van de mishandeling is geweest, is nog niet bekend. De verdachte is ingesloten voor een nader onderzoek. (07-112764)

Gewonde bij aanrijding

PESSE Op maandagochtend reed een 16-jarig meisje uit Hoogeveen op haar scooter naar Pesse. Ter hoogte van de Dorpstraat sloeg een 30-jarige man uit Hoogeveen, die met zijn auto in dezelfde richting reed, plotseling links af. Een botsing was het gevolg, waarbij de bestuurster van de scooter letsel aan haar voet overhield en overgebracht is naar het ziekenhuis. (07-112621)

Vier pakjes sigaretten kosten vrouw 130 euro

EMMEN De politie heeft maandagochtend in een supermarkt aan de Statenweg een 42-jarige vrouw uit Emmen aangehouden voor het stelen van vier pakjes sigaretten. De vrouw had de goederen in haar tas die ze niet op de band had gelegd. Ze verklaarde dat er geen opzet in het spel was, de pakjes waren per ongeluk in haar tas gevallen. Er is proces verbaal tegen de vrouw opgemaakt en ze kon haar weg vervolgen met een bekeuring van 130 euro. (07-112721)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.