Dienstenbond CNV

Uitnodiging Personeelsbijeenkomst Aegon
13-02-2007

Uw werkgever, Aegon, wil nieuwe gedragslijnen voor de medewerkers bij organisatiewijzigingen. Wij hebben aangegeven eerst met de medewerkers rond de tafel te willen om te horen wat u wilt! We hebben u hierover al eerder geïnformeerd, nu kunnen wij ook de juiste tijdstippen en locaties van de personeels- bijeenkomsten melden. Een en ander is iets gewijzigd t.a.v. vorige berichtgeving.

Wij nodigen u uit op:

maandag 12 februari 14.30 uur
Leeuwarden
zaal Burmania/Praedinia

dinsdag 13 februari 12.30 uur
Den-Haag
vergadercentrum 8/9

dinsdag 13 februari 15.30 uur
Nieuwegein
bedrijfskantine

Wij zijn van plan om op maandag, 12 februari om 11.00 uur in Groningen aanwezig te zijn. Echter op deze locatie hebben wij nog geen ruimte, wanneer dit vóór maandag geregeld is dan zullen wij de kaderleden verzoeken dit aan u door te geven. Mocht dit vanwege onvoorziene omstandigheden niet kunnen dan vragen wij onze leden naar de bijeenkomst in Leeuwarden te komen.

Een reorganisatie of organisatiewijziging kan iedereen overkomen.

Dat heeft het verleden bij Aegon wel uitgewezen. Zorg dus dat u aan de vóórkant meepraat over de wijze waarop er met u moet worden omgegaan. Laat het niet zomaar gebeuren. Een directeur praat in het algemeen ook over de voorwaarden bij een eventueel einde dienst- verband, zelfs al voor dat hij/zij ergens in dienst treedt.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u deze altijd mailen naar: n.poelgeest@cnvdibo.nl