Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 13-02-2007

Winkeldiefstal

Rosmalen Maandagmiddag is in een winkel aan de Graafsebaan in zijn woonplaats Rosmalen een 41 jarige man aangehouden. Hij werd door winkelpersoneel betrapt op het wegnemen van een fles sherry, een pak chips en een pak vis. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Verdachte van diefstal uit woning

Boxtel Maandag is in zijn woonplaats Krommenie een 25 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht zaterdag 25 november 2006 te hebben ingebroken in een woning aan de Baanderherenweg in Boxtel. Daarbij zijn onder meer een laptop, een dvd-speler en diverse sieraden buit gemaakt. De verdachte is in verzekering gesteld.

Dronken automobilist met onbetaalde boetes

s-Hertogenbosch In de nacht van maandag op dinsdag is op de Pastoor Schoutenstraat in s-Hertogenbosch een 33 jarige automobilist uit Sint Michielsgestel aangehouden. De man was onder invloed van alcoholhoudende drank. Er is proces-verbaal opgemaakt. Bij naamscontrole bleek dat de man justitie nog een bedrag van ruim 5500 euro schuldig was. Omdat hij dit bedrag niet kon betalen is hij ingesloten. Zijn passagier, een 35 jarige inwoner van Vught had nog boetes openstaan voor een totaalbedrag van bijna 300 euro. Hij heeft de boetes direct betaald.

Verdacht van diefstal uit woning

Veghel Maandagmorgen is in zijn woning in Veghel een 32 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een diefstal uit een woning aan de Piet Heinstraat in Veghel, gepleegd op 5 februari 2007. Bij deze diefstal zijn onder meer een tv, een dvd-speler en een computer weggenomen. De verdachte is in verzekering gesteld. De van diefstal afkomstige goederen zijn niet terug gevonden. Wel zijn in de woning van de verdachte diverse soorten soft- en harddrugs aangetroffen. In het vriesvak van de koelkast lag ruim 70 gram amfetamine. Al deze verdovende middelen zijn in beslag genomen.

Verdachten van openlijke geweldpleging opgepakt

Schaijk Maandagmorgen zijn in hun woonplaats Schaijk twee mannen van 21 en 23 jaar aangehouden. Zij worden er van verdacht in de Nieuwjaarsnacht op de Schutsboomstraat in Schaijk zonder aanleiding twee jongeren van 17 en 18 jaar uit Oss ernstig te hebben mishandeld. Het 18 jarige slachtoffer liep een gebroken kuitbeen op en de 17 jarige een kapotte lip en een gekneusde neus. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Bedreiging

Uden Maandagavond is in een horecabedrijf aan de Ereprijsstraat in Uden een 42 jarige Udenaar aangehouden. Hij zou tijdens een onenigheid een 36 jarige man uit Uden met een mes hebben bedreigd. Degene die bedreigd was wilde geen aangifte doen. De verdachte heeft een bekennende verklaring afgelegd waarna hij in vrijheid is gesteld.

Huiselijk geweld

s-Hertogenbosch De politie heeft dinsdagmorgen op de Lorentzstraat in zijn woonplaats s-Hertogenbosch een 32 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht kort daarvoor in de woning van zijn ex in s-Hertogenbosch diverse vernielingen te hebben aangericht. De man is ingesloten.