Ingezonden persbericht


Persbericht

Drukkerij Druk Fast kiest voor nieuwste generatie Canon kleursystemen

Hoofddorp, 13 februari 2007 - Drukkerij Druk Fast in Oosterwolde schakelt over op de nieuwste generatie Canon kleursystemen met de aanschaf van een imagePRESS C1 en een CLC4040. De machines vervangen de huidige Xerox DC12 systemen. Druk Fast koos voor Canon vanwege zijn klantgerichte benadering en de nauwe samenwerking met Canon Business Center Groningen.

Patrick Scheffer van Druk Fast: "We zochten een partner waarmee we digitaal op een hoger niveau konden brengen. Canon heeft zich als zodanig opgesteld en geluisterd naar wat belangrijk is voor Druk Fast, ons werk en onze sterke punten. We hechten ook waarde aan het gemakkelijke contact en de aanspreekpunten in de regio. Het Canon Business Center in Groningen heeft telkens gekeken hoe wij met de apparatuur en software-oplossingen winstgevend kunnen zijn en toegevoegde waarde kunnen leveren."

De imagePRESS C1 biedt Druk Fast de mogelijkheid om drukwerk in kleine oplages met hoogwaardige grafische kwaliteit te leveren. De CLC4040 is aangeschaft vanwege de snelheid, kwaliteit en verschillende functionaliteiten zoals het printen van variabele data.

Leon Bouma, Account Manager Canon Business Center Groningen: "Het is voor Canon belangrijk om te horen dat onze visie aansluit op de wensen vanuit de markt. Deze samenwerking met Druk Fast bevestigt dat een persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met onze klanten, om zo tot een totaaloplossing te komen, werkt. Canon Business Center Groningen heeft samen met Druk Fast de juiste combinatie van technologie, service en kennis ontwikkeld."

Kenmerken imagePRESS C1
De imagePRESS C1 is een productieproofer en -printer. Het digitale kleurensysteem is ontworpen om aan de zware eisen van de commerciële printmarkt, de creatieve en grafische sector en de grootzakelijke markt te voldoen. Het is daarom voorzien van diverse nieuwe technologieën waardoor de output dezelfde look & feel heeft als offset drukwerk. Doordat de machine gebruikt kan worden voor proofing, maar ook voor short run en print on demand is de C1 zeer geschikt voor drukkerijen, reclamebureaus en pre-press ondernemingen.

Kenmerken CLC4040
De CLC4040 is een digitaal kleuren productiesysteem, ontworpen om te voldoen aan een voortdurend toenemende vraag naar hoogwaardige, short-run en on-demand kleurenafdrukken.

De CLC4040 waarborgt een hoge productiviteit in combinatie met betrouwbare kwaliteit. De lage aanschafprijs en de bescheiden prijs per pagina, zorgen ervoor dat het systeem zichzelf snel terugverdient.

Hoge resolutie beeldmateriaal van Canon is te downloaden via: http://www.edelmanpr.nl/pressroom.php?Action=Illustrations&CompanyId=9

Over Canon
Sinds de oprichting in 1935 is Canon een toonaangevende leverancier van innovatieve producten en oplossingen op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie voor consumenten en zakelijk gebruikers. Canon investeert jaarlijks 7,9 procent van de jaaromzet in Research en Development, wat in 2005 meer dan EUR 2 miljard was. Canon heeft de ambitie om in elke branche waarin het actief is, wereldwijd een nummer één positie in te nemen. Hier maken wereldwijd meer dan 118.000 werknemers zich sterk voor. Canon is volgens onderzoek van Infosource in 2005 nummer één op de Nederlandse MFP-markt. De bedrijfsfilosofie van Canon is Kyosei en betekent 'samenleven en samenwerken voor het algemeen belang'. Deze filosofie klinkt door in Canons missie, doelstellingen en cultuur. Vanuit deze Kyosei-gedachte ondersteunt Canon verschillende initiatieven op maatschappelijk, cultureel en sportief vlak.

Meer informatie over Canon is te vinden op: www.canon.nl.

# # #

Perscontact:
Marieke van der Made
Canon Nederland N.V.
tel: 023 567 01 01
mailto:M.van.der.Made@canon.nl Miranda Mens/ Nina Breuning
Edelman
tel: 020 301 09 80
mailto:miranda.mens@edelman.com mailto:nina.breuning@edelman.com