Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Purelation: haalt meer uit je relatie!
Relatie APK ver weg van de dagelijkse hectiek

Hillegom, 12 februari 2007 --- Purelation verzorgt een week vakantie in een sprookjesachtige villa in Spanje onder begeleiding van een gerenommeerde relatiecoach. In alle rust, ontwikkeling en diepgang creëren in een relatie met behulp van een deskundige coach. Purelation is bedoeld voor eigenlijk iedereen die een relatie heeft. Mensen die het onderhouden van een relatie belangrijk vinden en die in een ontspannen omgeving eens op een andere manier daar aandacht aan willen schenken. Purelation biedt de keuze uit verschillende relatiecoaches met ieder een eigen stijl.

De coaches over Purelation
Steven Pont
"Eén uurtje per week adviseren beklijft niet wanneer je relatie vervolgens weer wordt ondergedompeld in de dagelijkse hectiek. In een nieuwe omgeving nieuw gedrag aanleren motiveert mensen om het thuis ook vast te houden". Steven Pont is ontwikkelingspsycholoog en relatie- en gezinscoach/therapeut. Hij was relatiecoach van het televisieprogramma Oppassen & wegwezen (AVRO) waar Purelation door geïnspireerd is en hij heeft recentelijk meegewerkt aan het tv-programma M/V(Talpa).

Annette Heffels
"Een probleem bij een gewone relatietherapie een uur per week is dat adviezen en goede voornemens vaak ten onder gaan in de hectiek van het dagelijks leven. Een hele week bezig zijn met elkaar en met de relatie heeft een grotere impact en zal daardoor eerder leiden tot verandering van patronen." Annette Heffels is psycholoog en werkt al 35 jaar als relatiecoach/therapeut. Naast haar eigen praktijk schrijft ze wekelijks een column in de Margriet en is ze auteur van verschillende boeken en artikelen.

Jean-Pierre van de Ven
"De combinatie met Purelation heeft de werking van een snelkookpan: de ervaring van nieuw gedrag op een nieuwe plek motiveert mensen om thuis de veranderingen vast te houden." Jean-Pierre van de Ven is psycholoog en relatiecoach/therapeut. Hij doceerde relatie- en gezinstherapie aan de Universiteit van Amsterdam. Over het vak publiceerde hij diverse columns, artikelen en boeken. Hij was relatiecoach van het televisieprogramma Oppassen & wegwezen (AVRO).

Marinet Ritz
"Er is alle rust en aandacht waardoor je werkelijke een verdiepingsslag kunt maken, hardnekkige patronen kunt doorbreken en een nieuwe fase in kunt gaan met elkaar." Marinet Ritz is bewustzijnstrainer en relatie-coach. Naast het werk in haar eigen praktijk, is ze de afgelopen vijf jaar trainer geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie (een instituut dat op pragmatische wijze de moderne Westerse psychologische opvattingen combineert met de Oosterse inzichten).

De accommodatie
De locatie is Casa Barranco, een witte villa in de Spaanse heuvels van L' Alfas de Pí, een rustige plaats aan de zonnige Costa Blanca. Deze kleinschalige accommodatie ligt midden in een sprookjesachtige tuin met 2 zwembaden. In de omgeving hebben de gasten onder handbereik: golfbanen, restaurants, winkels en diverse stranden.

www.purelation.nl

---

__________
Voor meer informatie en beeldmateriaal:

Purelation B.V.
T 06-30688228
E info@purelation.nl
W www.purelation.nl