Gemeente Bussum

Definitief ontwerp Meerweg klaar

Het definitief ontwerp kunt u op woensdag 14 februari komen bekijken tijdens een inloopmiddag in het gemeentehuis.

Definitief ontwerp Meerweg klaar

Voor de Meerweg zijn, als onderdeel van de werkzaamheden in Spiegel Noord, aanvullende ontwerpen gemaakt. Het definitief ontwerp kunt u op woensdag 14 februari komen bekijken tijdens een inloopmiddag in het gemeentehuis.

De Meerweg betreft het wegvak vanaf de Graaf Wichmanlaan tot aan de Nieuwe 's Gravelandseweg en de kruising Meerweg/Prins Mauritslaan. Op 13 december vorig jaar is het voorlopig ontwerp aan bewoners en belanghebbenden gepresenteerd. De reacties en zienswijzen van deze avond zijn afgewogen en hebben op een aantal onderdelen geleid tot aanpassingen in het voorstel.

Het aangepaste voorstel is te zien tijdens de inloopmiddag, die wordt gehouden op woensdag 14 februari aanstaande van 17.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis van Bussum.

Inspreken in commissie

Op woensdag 21 februari aanstaande wordt het voorstel als een definitief ontwerp behandeld in de raadscommissie Ruimte en ter besluitvorming aan de gemeenteraad. Die vergadering begint om 20.00 uur. Desgewenst kunt u tijdens deze vergadering gedurende maximaal drie minuten inspreken. Hiervoor moet u zich dan voor de vergadering aanmelden bij de commissiegriffier. Aanmelden kan ook via www.bussum.nl

Het Definitief Ontwerp wordt door de raad behandeld in de vergadering van 8 maart aanstaande.