CDA afdeling Gelderland


Regio Manifestatie op 14 februari a.s. in Stedendriehoek

08-02-2007

Woensdag 14 februari is de CDA verkiezingskaravaan op haar tocht door provincie Gelderland in de Stedendriehoek. In de karavaan reizen de lijsttrekker Theo Peters en alle andere kandidaat-Statenleden mee.

Respect moet je doen

Op 14 februari worden in de Stedendriehoek s middags werkbezoeken gebracht aan het Activerium in Apeldoorn, het Kulturhus Jachtlust in Twello en het station in Twello.

s Avonds staat het thema Respect moet je doen centraal. Deze bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum Dennenlust, Hoofdweg 64 in Klarenbeek
Om 19.00 uur wordt iedereen verwelkomd met koffie en thee, waarna om 19.30 uur de heer Kors Kool, voorzitter CDA Apeldoorn een welkomstwoord zal spreken, waarna men kan kennismaken met de regiokandidaten Jet Manuputty (Wilp), Jan Haijtink (Gorssel) en Greeth Dekkers (Apeldoorn).
Om 19.50 uur zal de gedeputeerde Hans Esmeijer spreken over In jeugd investeren, Mr. Piet Hein Donner (oud Minister van Justitie) over Respect moet je doen en vervolgens lijsttrekker Theo Peters over Leefbaarheid is een werkwoord.

Na dit formele gedeelte is er gelegenheid om vanaf 21.15 uur tijdens een informeel samenzijn nader kennis te maken met de lijsttrekker en de regionale kandidaten. Ook is er ruimte om eigen wensen en ideeën naar voren te brengen.

Iedereen die zich wil laten informeren en/of van gedachten wil wisselen over bovenstaande onderwerpen is van harte welkom vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Informatie bij: Jet Manuputty, tel 06.21218364