Politie Zeeland


Z-451-2007 Hardrijder krijgt boete, Terneuzen
De politie heeft vannacht rond 01.00 uur een 27-jarige Franse automobilist betrapt op een snelheidsovertreding.
Hij reed met een snelheid van 102 km (gecorrigeerd) over de Guido Gezellestraat terwijl daar echter 50 km is toegestaan. Hij kreeg hiervoor een boete van 600 euro aangeboden. In afwachting van betaling is zijn auto bij het politiebureau gestald. Als hij de boete heeft betaald, kan hij zijn auto weer meenemen.

Z-452-2007 Rijbewijs ingevorderd, Terneuzen
Dinsdagavond rond 22.30 uur heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een 38-jarige automobilist uit Vlissingen.
Op de Scheldekade werd van hem een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 3,3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij ontving een proces-verbaal.

Z-453-2007 Vrouw beroofd van tas, Terneuzen
Een 57-jarige vrouw uit Terneuzen is dinsdagavond in haar woonplaats beroofd van haar handtas.
Ze liep rond 18.45 uur over de verbindingsstraat tussen de Burg. Geillstraat en de Scheldekade toen ze achter haar voetstappen hoorde en er vervolgens een jongeman aan haar tas trok. De vrouw wilde haar tas niet los laten en kwam ten val. Ze werd een aantal meters over de straat getrokken enmoest toch haar tas loslaten. De jongeman rende het straatje uit. Mogelijk stond daar een tweede persoon op de uitkijk. De vrouw liep bij de beroving een pijnlijke arm op.

W-454-2007 Onbekende dode vrouw aangespoeld in Westkapelle
Vanmorgen rond 10.00 uur is een tot nu toe onbekende vrouw aangetroffen op de Westkapelse Zeedijk nabij het torentje.
De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit en de doodsoorzaak van deze vrouw. De politie heeft het vermoeden dat de vrouw niet langer dan 24 uur in het water heeft gelegen. Ze zal worden overgebracht naar het mortuarium waar een schouw zal plaatsvinden.

Signalement:
Een blanke vrouw met een leeftijd tussen de 35- en 50- jaar. Ze is gekleed in een grijs, zwart jack met waarschijnlijk een capuchon met bontkraag. Ze draagt een donkerblauwe spijkerbroek, bruine sokken, een zwart shirt en een witte bh. De vrouw heeft zwart, halflang haar en draagt een gladde ring.

De politie is op zoek naar mensen die aanslaan op bovengenoemd signalement en meer kunnen vertellen over de identiteit van de vrouw.
Zij kunnen bellen naar 0900-8844.


---- --