ID&T


Studio 80

Weekoverzicht

F*cking POP Queers
Woensdag 14 februari
22.00 uur
Entree: gratis tot 0.00 uur, daarna 5 euro

De wekelijkse queernight met allerlei soorten pop. Van Madonna tot electropop, van indiepop tot urban, van oud tot nieuw. Elke week weer een andere line-up, bijvoorbeeld Manga, The Sophisticated Faders, k.i.t.s.c.h., Claudette, Kmart en meer.

www.myspace.com/popqueers

Prikkels
Donderdag 15 februari
21.00 uur
Entree: 12 euro, met OV/CJP: 10 euro

Jawat!, Made in Da Shade, GMB, Senna, Skinfiltr8ter, TK-Jive, Skindibad , DJ Turne
DJ Abstract , DJ's Rednose Distrikt feat. Aardvarck & Steven de Peven, VJ Supreme Cuisine.
Host Fernando (FunX)
En tevens optreden van aanstormend talent onder de BO! Potentials deelnemers:
DJ Starring Jasmine , Umit-C, Zanillya Azali, Charlene Snake

Beleef acts van verschillende performing arts als spoken word, theater en dans. Laat je meeslepen door de live optredens en muzikale recepten van de mix van djs. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom verzorgt Supreme Cuisine de beelden, die een ware lust voor het oog zijn. Ook je smaakpapillen worden op de proef gesteld met diverse lekkernijen. Al je zintuigen zullen aan de PRIKKELS moeten geloven! Nu is alleen de vraag nog: Kan jij het aan?

Verkooppunten: Pico Records, Fat Beats, Rush Hour Records Voor meer info: www.prikkels.net

Dutch Delight
Vrijdag 16 februari
20.00 uur
Entree: 6 euro

Met optredens van: pEp, 2nd Place Driver, DJ Weetz & special surprise DJ

Dutch Delight is het platform voor onbekende Nederlandse artiesten. Stacey Rookhuizen vindt het tijd om de Nederlandse bands extra aandacht te geven, de term on-Nederlands goed is wat ons betreft voorbij, het is tijd voor Nederlands goed!

Voor artiesten geeft Dutch Delight de mogelijkheid om hun naam te verspreiden in Nederland, via diverse media. Bijvoorbeeld bij een avond in Studio 80. Als luisteraar krijg je de gelegenheid jouw favoriete band te ontdekken. Muziek is en blijft iets persoonlijks, het beïnvloedt je humeur en je stemming, belangrijk dus om de muziek te vinden die JIJ waardeert. Dat is Dutch Delight. www.dutchdelight.nu

Fashion Radio & Re-Disco-Very
Vrijdag 16 februari
23.00 uur
Entree: 7,50 euro

Mason & The Maker, Les Deux dElectrique, Lupe

Fashion Radio, het maandelijkse modefeestje van Studio 80. Residents Lupe en Les Deux dElectrique nodigen iedere maand gasten uit om je de crème de la crème van nieuwe talenten op muziek- en modegebied. Muzikale gasten dit keer zijn Mason & The Maker. Mason is dj/producer en is bekend van Exceeder, een van de grote zomerhits van 2006. The Maker is al jaren actief als zanger/songwriter voor diverse bands en projecten, zoals Mothership en Husan. Sinds 2006 vormen zijn samen een live act. Hun muziek is een frisse mix van electro, breaks en synthpop met 80s en 90s invloeden.

Daarnaast kun je je haar live laten knippen en stylen door de aanwezige kappers. Een nieuwe coupe bij elk nieuw lied, wat wil je nog meer?

www.masonandthemaker.com

De achterzaal wordt weer verzorgd door Re-Disco-Very: het herontdekken van disco? De dramatische en dansbare waarde combineren in een wervelwind van de meest prachtige niet-ontdekte 12 inches en Rare Grooves en opnieuw draaien voor het publiek zodat een rehabili-disco-tatie gestalte kan krijgen. Geen personeelsfeestjes-disco of Relight my fire in een coverband versie. Het sleazy en glamourous aspect van de muziek een tribute waardig achten, niet alleen uit camp-overwegingen maar voor de pure schoonheid en magie ervan.

eRRorKREW
Zaterdag 17 februari
23:00
Entree: 9 euro

Zaal 1: Estroe LIVE (Eevonext, Connaisseur Superior), Rombout (SubUnited), V-Neal (eRRorKREW), Mystery live act!, Kwik(eRRorKREW)

Zaal 2: hosted by Jazzamusica: Cowpunk & Media Archief

Zaterdag 17 februari heeft eRRorKREW weer twee zalen vol met kwaliteitsmuziek voor je. Gebracht door locale helden en natuurlijk in een knusse en uitbundige eRRor-sfeer!

Laat je trui maar thuis want in zaal 1 zal dj Rombout, bekend van o.a. SubUnited, de boel meteen flink opwarmen met een heerlijke acidhouse set. Hierna zal een live act een krakende acid set neerzetten waar je U tegen zegt. Denk aan veel 303s en aanverwanten! De resident djs van eRRorKREW, Kwik en V-neal, zullen gedurende de rest van de nacht de voetjes van de vloer laten gaan met hun perfect op elkaar afgestemde techno plaatjes en uiteraard zo af en toe een oude klassieker tussendoor.

En natuurlijk gast-dj Estroe, met haar live sets met zelfgeproduceerde, stijlvolle, elegante house en techno.

De mannen van Jazzamusica zullen de tweede zaal hosten. Zij zijn al 4 jaar bekend van hun avonden in Vaaghuyzen/Amuse en Getaway. De Jazzamusica djs Cowpunk en Mono Archief zorgen voor een muzikale reis langs vele soorten jazz, funk, soul en nog veel meer. Dat wordt dus optimaal chillen en swingen!

Kaarten zijn vanaf 17 januari verkrijgbaar bij Boudisque. www.errorkrew.nl

HipHopClub
Dinsdag 20 februari
22.00 uur
Entree: 5 euro

DJ Vic, DJ Switch, DJ Lovesupreme, DJ Abstract, MC/Producer: Cypfer (1253 Music)
Stand up comedian: Rachid Larouz (Sizzle)

Gasten deze week: Kiddo Cee (Album Biologica) , Merage (Dutchsoil Mixtapes)

HipHopClub is een nieuw platform en uitgaansgelegenheid voor de hip-hop community en fungeert als intermediair voor artiesten, producers, media en geïnteresseerden van deze cultuur/lifestyle.

Ons uitgangspunt is het creëren van een goede plek te voor de Nederlandse hiphop scene, met centraal de mogelijkheid tot netwerken en promoten. Onze doelstelling is de artiest maximaal te belichten d.m.v. optredens, reviews en interviews en er zal op de avond zelf ook een stand te vinden zijn met promomateriaal van de artiesten.

De avonden worden gehost door onder anderen Rachid Larouz (bekend van Comedy Factory en Raayman is laat). De avond wordt aangekleed door de djs Switch, Vic, Lovesupreme en Abstract. Naast deze vaste namen kan de bezoeker genieten van comedy en optredens van zowel gevestigde namen als opkomende artiesten.

www.hiphopclub.nl

Studio 80

Geplaatst op: 14-02-2007