BedrijfsautoRAI

2 Iveco Stralissen voor Bontrans B.V.

(2/14/2007)
Afgelopen week heeft de heer J. Bonouvrie, directeur van BOntrans B.V. uit Rotterdam, de sleutels ontvangen van 2 nieuwe Iveco Stralissen uit handen van de heer C. Schuiveling van Iveco Nederland B.V. BOntrans b.v. is een bedrijf gespecialiseerd in het nationale en internationale zeecontainertransport. BOntrans heeft in Nederland 3 locaties. Woerden en Werkendam bestaan hoofdzakelijk uit opslag en de hoofdvestiging in Rotterdam-Boltek beschikt over een eigen garage, containerdepot en kantoor vanwaaruit de transportplanning en administratie wordt gedaan.

BOntrans Transport en Opslag heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld als een betrouwbaar logistieke onderneming. Door de goede organisatie, specilisatie en enthousiasme staat BOntrans 24 uur garant voor de logistieke afhandeling en levering van de verschillende producten.

BOntrans beschikt over 120 voertuigen, waarvan nu de eerste twee Iveco Stralissen AS440S45TX/P aan het wagenpark zijn toegevoegd. De twee 450pk trekkers met grootste Active Space cabine variant worden ingezet voor het containervervoer in de Benelux. De trekkers zijn uitgevoerd met hefbare voorloopas om een ideale gewichtsverdeling op de trekas te verkrijgen.