Arbouw


Arbouw.nl is vernieuwd

De website van Arbouw is geheel vernieuwd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 13 februari 2007 hebben de beide bestuursvoorzitters van Arbouw, de heren C. Verhoef en F. van Oorschot, het startsein voor de nieuwe website gegeven. Met veel meer informatie dan voorheen, goed toegankelijk voor de doelgroep, moet www.arbouw.nl hét startpunt worden bij de zoektocht naar kennis en informatie over gezond en veilig werken in de bouwnijverheid.

Drie ingangen
Arbouw wil met de nieuwe website nog meer informatie op maat bieden en de kwaliteit en actualiteit van haar informatiediensten vergroten. Daarom is niet alleen gekozen voor het uitbreiden van de informatie op de website maar ook voor het toespitsen van die informatie op de behoeften en belevingswereld van de doelgroepen. Werkgevers, werknemers en arbodienstverleners hebben nu ieder een eigen ingang op de website waar ze informatie kunnen vinden over onder andere risico's in het algemeen, risico's gerelateerd aan beroepen, gezondheidsklachten, tools om aan wettelijke verplichtingen te voldoen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast een nieuwe opzet van de site en uitbreiding van de informatie is ook de vormgeving aangepakt.

Campagne
Tegelijk met het online gaan van de website gaat een campagne van start om de site breed onder de aandacht te brengen. Er komen advertenties in vakbladen, die lezers uitnodigen om aan een test mee te doen (zie hieronder één van de advertenties). Daarnaast zullen op enkele websites banners worden geplaatst die bezoekers op de nieuwe Arbouw-website wijzen. In de eigen bladen zal Arbouw aandacht aan de site schenken en er zullen artikelen aan enkele bladen worden aangeboden.

Bron: persbericht Arbouw
Datum: 14 februari 2007