Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB biedt inzicht in efficiënt en kosteneffectief e-mailbeheer met XML

Amsterdam - 14 februari 2007 - ZyLAB - een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions - heeft een nieuwe white paper beschikbaar gesteld over e-discovery en e-mailbeheer. Efficient and Cost-Effective Email Management with XML biedt de lezer inzicht in de voordelen van het bouwen van een systeem voor e-mailbeheer op basis van XML. Deze aanpak helpt organisaties bij het voldoen aan de wet- en regelgeving voor het bewaren en inzichtelijk maken van e-mail zonder dat dit gepaard gaat met een enorme investering. De white paper is te downloaden via www.zylab.com

De white paper gaat in op de voorwaarden voor goed e-mailbeheer, die volledig worden ondersteund door een XML-constructie. Bijvoorbeeld:
* Opslaan: Garandeer dat oplossingen voor het opslaan van e-mail flexibel zijn, met name in het toestaan van verschillende gebruikers om e-mail direct vanuit MS-Oulook te archiveren in de juiste secties van een archief. Daarnaast is het volledig opslaan van alle e-mail vanuit de mailservers van belang voor auditing.
* Bewaren: E-mail moet worden opgeslagen als een open (non-database) bestandstype dat duurzaam is. Het meermaals converteren van e-mailcollecties is dan niet nodig.
* Analyseren en verbeteren van content: Automatische codering, text-mining, OCR (bij bitmap-bijlagen) en automatische vertaalhulpmiddelen helpen bij het 100% terugvinden van informatie.
* Zoeken: Een geavanceerde full-text zoekmachine die terabytes aan data kan doorzoeken is van groot belang.
* Doublures voorkomen: Door exacte of bijna exacte doublures te vinden kan de omvang van de datacollectie met vaak wel 50 procent worden beperkt en kan verder in het traject tijd worden bespaard.
* Bekijken: Het snel bekijken en beoordelen van documenten en het snel anonimiseren kunnen van groot belang zijn, met name voor juridische toepassingen.
* Anonimiseren: Vertrouwelijke en gevoelige informatie dient geanonimiseerd te kunnen worden.
* Ontsluiting: Met XML-gebaseerde webtechnologiekunnen documenten veilig worden ontsloten naar andere partijen of kunnen de documenten worden gebrand op CD of DVD tegen aanzienlijk lagere kosten (in vergelijking met grootschalige ontsluiting op papier).

"Organisaties die een e-mailbeheersysteem op basis van XML implementeren besparen niet alleen veel geld, maar beschikken over een duurzame, open oplossing waarmee gegevens van een week, maar ook van 50 jaar geleden geopend kunnen worden", aldus Dr. Johannes Scholtes, algemeen directeur bij ZyLAB. "Met een XML e-discoveryplatform kan worden voldaan aan de huidige eisen op het gebied van het bewaren en ontsluiten van e-mail."

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen. Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.