Dienstenbond CNV

Eindbod G4S door leden afgewezen
14-02-2007

Het eindbod van uw werkgever is door de leden afgewezen. Het werven van extra personeel wordt gezien als een druppel op de gloeiende plaat. Bovendien zijn leden van mening dat het voor een werkgever niet meer dan een plicht is om voor een redelijke bezetting te zorgen. Het eindbod van G4S Aviation wordt door het merendeel van de leden die gereageerd hebben dan ook bestempeld als niet acceptabel. Leden zijn van mening dat G4S echt met iets beters over de brug moet komen.

Uit de reacties blijkt ook dat mensen het zo langzamerhand zat beginnen te worden.

Maar de vraag is hoe nu verder. Het aanbod van G4S is een eindbod. Dat betekent geen speelruimte meer, het is slikken of stikken. Om uw werkgever op andere gedachten te brengen is het nodig om druk uit te oefenen. En dat betekent acties, in welke vorm dan ook. Acties zijn het laatste redmiddel, maar soms kan het niet anders.

Wij nodigen u uit voor een gezamenlijke actievergadering van CNV Dienstenbond, FNV en De Unie op: woensdag 21 februari 2007

Locatie: Hotel Schiphol A4 Van der Valk aan de Rijksweg A4 nabij Hoofddorp.

Om iedereen de gelegenheid te geven deel te nemen is er een doorlopende actievergadering van 8.00 uur tot 20.00 uur. U kunt dus de hele dag binnenlopen en uw stem uitbrengen: wel of niet actie voeren. De actieroute die gekozen wordt zal volgende week woensdag ook uitvoerig aan de orde komen.

Punten die tijdens de vergadering besproken zullen worden:
* de eisen die aan de directie worden gesteld
* de samenstelling van een actiecomité

* het bepalen van de actievormen

Voor de goede orde: de actievergadering is alleen toegankelijk voor leden die bij G4S Aviation werken. Iedere werknemer van G4S Aviation die bij aanvang van de vergadering als lid is ingeschreven heeft stemrecht. Het wordt spannend en dat betekent dus dat het van het grootste belang is dat zoveel mogelijk werknemers van G4S Aviation lid zijn van CNV Dienstenbond. Maak uw ongeorganiseerde collegas daarom vandaag nog lid. Zij kunnen dan mits ze voor woensdag 21 februari lid worden- ook meepraten en meestemmen. Om lid te worden kunnen ze zich aanmelden op www.cnvdienstenbond.nl

Steffe Bak
Bestuurder
s.bak@cnvdibo.nl