Amsterdam RAI

Van 14 tot en met 18 februari 2007 in Amsterdam RAI

NEGEN-MAANDEN-BEURS IN TEKEN VAN LIEFDE

Van woensdag 14 tot en met zondag 18 februari vormt Amsterdam RAI het decor van wonderbaarlijke gebeurtenissen tijdens de negen-maanden-beurs 2007. Het grootste evenement op het gebied van zwanger zijn, bevallen en opvoeden in Nederland staat in het teken van liefde. De negen-maanden-beurs opent dan ook op Valentijnsdag.

Tienduizenden zwangeren en jonge ouders zullen zich gedurende vijf dagen in Amsterdam RAI laten inspireren en informeren over voeding, gezondheid, verzorging voor moeder en kind, financiën, speelgoed, kinderkamers, babykamers en kleding.

Ook aan opvoeding, wonen en leven wordt uitgebreid aandacht besteed.

Wonderbaarlijk
Beursmanager Emmy Nederhorst: "De negen-maanden-beurs kent ook in 2007 een wonderbaarlijk programma. Dit jaar hebben we gekozen voor het beursthema liefde. Liefde tussen man en vrouw, liefde voor je kind, liefde van opa en oma, en niet te vergeten liefde voor jezelf." Speciaal voor aanstaande en jonge moeders wordt op de beursvloer een 'verwensalon' ingericht. Hier kunnen bezoekers onder meer genieten van een heerlijke massage of manicure. De negen-maanden-beurs voorziet in professionele kinderopvang en stelt de bezoekers in de gelegenheid om hun kroost in alle rust borstvoeding of andere voeding te geven in speciale voedingsruimtes. In de verschoningsruimte is er de mogelijkheid om baby's een nieuwe luier te geven. Even relaxen met een versnapering kan op diverse terrassen.

Trainingskamp voor vaders
Uiteraard is papa ook welkom. Hij kan zich in het IkVader Trainingskamp bekwamen in essentiële vadervaardigheden zoals luiers verschonen, baby in bad doen, campingbedje opzetten, het 'besturen' van een kinderwagen en het installeren van een autostoeltje.

Huishoudbeurs 2007
Tegelijkertijd met de negen-maanden-beurs wordt de Huishoudbeurs 2007 (van 10 tot en met 18 februari) gehouden in Amsterdam RAI. Met één toegangskaartje kunnen bezoekers zowel de negen-maanden-beurs als de Huishoudbeurs bezoeken.

Meer informatie over de negen-maanden-beurs is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl.

Amsterdam, 25 september 2006

Noot voor de redactie,