`LoFff brengt kleurrijke meisjesachtige zomercollectie'


`East meets West'

AMSTERDAM, 20070214 -- Meiden opgelet! Voor jullie kan de zomer beginnen! LoFff heeft een heerlijk luchtige collectie met drie verschillende kleurenthema's. Dit seizoen staat in het teken van `East meets West'. India is voor LoFff een belangrijke inspiratiebron voor de fantasievolle borduursels, glitters, prachtige katoenen voiles en ingetogen kleuren die de nieuwe collectie brengt. En het westerse deel? Bijvoorbeeld de tuinbroeken in jeans, kort of lang, of de katoenen shirtjes met zilverprints. Maar ook een wit gevoerd regenjasje of heuprokjes met echte BB ruitjes, gaan het straatbeeld voor meiden deze zomer bepalen.

Lekker meisjesachtig
Vrolijkheid in z'n meest pure vorm. LoFff brengt deze zomer lime, geel, een beetje oranje, roze en knalroze... voor al die meisjes die gewoon trouw blijven aan hun voorliefde voor PINK! Frisse versiersels, gekleurde harten en een verscheidenheid aan ontwerpen, maken veel meisjes (en hun moeders) direct verknocht. Iets ingetogener, maar met vrolijke contrasten is LoFff's collectie binnen het kleurthema bruin met oudroze, ecru en goud. Vrolijke prints en bloemen zorgen hier voor een spannende afwisseling met de basiskleuren die op alle momenten van de week gedragen kunnen worden.

Wereldse wikkelvesten en wijde rokken
E?n van de specifieke LoFff thema's is puur wit, ondersteund door grijs in verschillende nuances en met geraffineerde zilveren accenten. Speelse en wijde rokken gecombineerd met fijne wikkelvesten, hebben in deze kleurstelling een licht klassieke, maar feestelijke uitstraling.

Prijs en verkrijgbaarheid
De zeer kwalitatieve collectie van LoFff is verkrijgbaar in de maatgroepen 92-140 en 128-176 en bestaat uit zo'n 100 verschillende items. Singlets, (halter)tops, heuprokjes, lange rokken, zwierige rokken, jurkjes, wikkelvesten, t-shirts, kniebroeken, 7/8 broeken, tuinbroeken, overslagblouses... alles is te vinden binnen de collectie. De consumentenadviesprijs voor LoFff varieert van ? 11,95 voor een singlet tot ? 60,- voor een hippe tuinbroek. LoFff is verkrijgbaar bij kindermodezaken en bij verschillende webshops. Consumenten kunnen op www.zaziholland.nl terecht voor de exacte verkoopadressen.

Achtergrondinformatie LoFff
LoFff is het meisjeslabel van Zazi Holland. Met meer dan 13 jaar ervaring in kindermode blijft de basisfilosofie van Zazi Holland voor elk van haar labels leidend: Zazi maakt de leukste kleding voor kinderen die nog echt kind (mogen) zijn. Dus eigenlijk ook voor ouders, die er van houden om hun kind niet als kleine volwassene, maar als een zelfstandig kind-wezen te zien. Bij ieder ontwerp staat de belevingswereld en fantasie van kinderen centraal. Van prettige stoffen en pasvormen tot kleine verrassingen als een verborgen zakje, print of extra mooie voering.





Ingezonden persbericht