Metaalunie

PERSBERICHT

Nieuwegein, 4 januari 2007

Metaalunie Congres in het teken van Ondernemerschap 2010

De Koninklijke Metaalunie organiseert op 15 februari het Metaalunie Congres 2007. Dit congres staat in het teken van ondernemerschap 2010 en verder. Topondernemer Wim van der Leegte van de VDL Groep, bestuursvoorzitter Bert Heemskerk van de Rabobank en professor Roberto Flören van Nyenrode leveren een bijdrage. Na afloop van het congres kunnen leden en genodigden afscheid nemen van Bertha Verhoeven-van Lierop, die de afgelopen negen jaar voorzitter van de Metaalunie is geweest. Zij is opgevolgd door Michaël van Straalen, die zich tijdens het congres zal presenteren.

De Metaalunie grijpt haar congres aan om de metaalbedrijven een perspectief te schetsen van het ondernemerschap 2010 en verder. Welke trends en ontwikkelingen tekenen zich de komende jaren af binnen de belangrijkste afzetmarkten van de Nederlandse maakindustrie? Hoe zullen de eindproducenten op deze trends reageren en wat betekent dat voor de ondernemers in het mkb-metaal?

Het Metaaluniecongres vindt plaats op donderdag 15 februari in het Nieuwegein's Business Center in Nieuwegein. De ontvangst is vanaf 13.00 uur.

Het volledige programma van het Metaalunie Congres ziet er als volgt uit: 13.00 - 14.00 uur Ontvangst
14.00 - 17.15 uur Middagprogramma met
. Wim van der Leegte, president-directeur van de VDL Groep . Roberto Flören, docent ondernemerschap aan de Nyenrode Business Universiteit . Bert Heemskerk, voorzitter raad van bestuur van de Rabobank Groep . Terugblik en vooruitblik met Bertha Verhoeven-van Lierop en Michaël van Straalen, de oude en nieuwe voorzitter van de Metaalunie 17.15 - 18.30 uur Afscheidsreceptie Bertha Verhoeven-van Lierop 18.30 - 22.00 uur Feestelijk dinerbuffet met muzikale omlijsting

Het Metaalunie Congres 2007 is toegankelijk voor leden en genodigden. Zij kunnen zich aanmelden met de aanmeldingskaart die zij hebben ontvangen. Metaalunieleden kunnen zich ook aanmelden via www.metaalunie.nl, via de button 'Metaalunie Congres 2007'.

Voor meer informatie: Metaalunie, (030) 605 33 44 of info@metaalunie.nl.