Uniek Cabaretfestival in Nederland voor studenten


Alleen optredens van christelijke studenten

ZWOLLE, 20070131 -- In Zwolle vindt 15 februari Nederlands enige christelijke cabaretfestival plaats: festival Kleinzalig. Het festival biedt een gevarieerd programma. Meerdere cabaretoptredens van christelijke studenten, muziek en afsluitend een feest. Organisator stichting Kleinzalig hoopt van dit unieke festival een jaarlijks terugkerend event te maken en hiermee Zwolle als studentenstad te promoten.

Toegankelijk evenement vervolgt
Twee jaar geleden ging het doek op voor de eerste editie van cabaretfestival Kleinzalig. Met zeven optredens en tegen de 300 bezoekers was de avond een groot succes. Dit jaar vindt het festival voor de tweede maal plaats. Ook nu, net als twee jaar geleden, een scherpzinnige avond vol humor, satire en zonder gevloek of beledigende grappen over het geloof. Een toegankelijk evenement boeiend voor elke student. De prijs die de winaar van Kleinzalig 2007 wint is een jaar lang coaching door artiestenimpresariaat Kleinkunstig, workshops door een proffesionele regisseur en vrijkaarten voor het Flevo Festival.

Programma
Naast de cabaretoptredens om de strijd voor de eerste plaats, treedt een jazz-band op in de pauze. Als de jury de balans opmaakt treedt Jacob Spoelstra op, een aanstormend stand-up comedian. Na het festival is in de foyer van de schouwburg een groot feest met een DJ tot 02.00 uur. De organisatie kan slaapplaatsen regelen voor bezoekers die niet in Zwolle wonen.

Locatie en toegangskaarten
Kleinzalig is in schouwburg Odeon, in één van de zes authentieke bonbonnièrezalen van Nederland. Om 19.30 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur begint het festival. Kaarten kosten voor de hele avond slechts 10,- euro en zijn op de website te bestellen. Kijk ook op de website www.kleinzalig.nl voor meer informatie.





Ingezonden persbericht door stichting Kleinzalig