Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Christijan Albers reikt Partner van het Jaar Award uit aan It's Us Group

Exact onderscheidt beste partners tijdens jaarlijks galafeest

Delft, 16 februari 2007 ­ Exact Software heeft vier parttners onderscheiden voor hun belangrijke bijdrage aan het recordresultaat van Exact Nederland in 2006. Tijdens de jaarlijkse Partner van het jaar Awards werden prijzen uitgereikt voor onder andere de beste support, snelstgroeiende partner en de beste Exact e-Synergy partner. Overall winnaar was It's Us Group, die de Partner van het Jaar 2006 Award ontving uit handen van Spyker F1-coureur Christijan Albers.

Met het jaarlijkse Partner van het Jaar Awards gala onderstreept Exact het belang van een goede relatie met zijn partnerkanaal. Als locatie voor de spetterende awardshow werd dit jaar gekozen voor het hoofdkantoor van DaimlerChrysler Nederland in Utrecht. Voor de gelegenheid overhandigde Christijan Albers, coureur van het door Exact gesponsorde Spyker F1 team, de hoofdprijs.

De winnaar van de Partner van het Jaar 2006 Award is It's Us Group. Algemeen Directeur Pieter Gabes kreeg de award overhandigd omdat het bedrijf zich heeft onderscheiden op het gebied klanttevredenheid, licentiebijdrage en focus op innovatie en ondernemerschap.

Jan Jaap Kolleman, Directeur Exact Software Nederland: 'Exact vindt het belangrijk dat partners zich durven en kunnen specialiseren en dat heeft It's Us Group dit jaar laten zien. Door te kiezen voor Exact e-Synergy in combinatie met specifieke segmenten heeft It's Us Group een duidelijke positionering naar klanten en partners. Dit heeft geresulteerd in heldere proposities, zoals ArboSynergy, CRM in the box en een herkenbare focus op de accountancybranche.' It's Us Group won in eerdere edities al prijzen voor snelstgroeiende partner en beste Exact e-Synergy partner.

De andere prijzen gingen naar Perfection Automatisering (Support Partner 2006), Nobel (Exact e-Synergy Partner 2006) en InControl Business Solutions (Snelstgroeiende Partner 2006).

De winnaar van de Exact Support Partner van het jaar 2006 werd Perfection Automatisering. Het bedrijf onderscheidt zich door 'perfectie tot in de puntjes' met als resultaat een hoge klanttevredenheid. Bovendien wordt Perfection door zijn klanten gewaardeerd als uiterst betrouwbare partner.

De Exact e-Synergy Partner Award is gewonnen door Nobel. Nobel wist de hoogste absolute Exact e-Synergy omzet te realiseren. Nobel heeft als een van de eerste partners Exact e-Synergy omarmd en loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Door zich te richten op middelgrote professionele serviceorganisaties, wist Nobel een sterke groei te realiseren.

InControl Business Solutions werd benoemd tot Snelstgroeiende Partner van het Jaar 2006. Het succes van dit bedrijf is te danken aan een duidelijke focus op de verkoop en dienstverlening rondom de producten van Exact.

Over Exact Software

Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke software. Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) ontwikkelt Exact Software daaraan gerelateerde oplossingen voor onder andere Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM), Project Management en elektronische workflow.

Exact Software heeft zijn hoofdkantoor in Delft en onderhoudt daarnaast een netwerk van vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Met meer dan 2700 medewerkers, vestigingen in ruim 40 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen bedient Exact Software momenteel klanten in 125 landen, verspreid over alle vijf continenten.

In 2006 bedroeg de omzet van Exact Software ¤ 242,1 miljoen<. sinds="" juni="" is="" exact="" holding="" nv="" genoteerd="" aan="" de="" eurolist="" by="" euronext="" amsterdam.="">
# # #

Beeldmateriaal van de uitreiking in hoge resolutie is te vinden op: http://www.edelmanpr.nl/pressroom.php?Action=Illustrations&CompanyId=11