Ingezonden persbericht


persbericht

Sportiom bezorgt bezoekers wintersportgevoel met aprÈs-skimuziek en karaoke

Van 17 tot en met 25 februari Tirolerweek in Sportiom 's-Hertogenbosch

Rosmalen, woensdag 31 januari 2007 - Dat men voor de gezellige sfeer van wintersporten in Oostenrijk het land niet uit hoeft, bewijst sportcomplex Sportiom tijdens de voorjaarsvakantie. Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari kunnen bezoekers genieten van de Tirolerweek. Op het programma staan onder meer 'Karaoke op het ijs' en een deejay die talrijke après-skiplaten zal draaien.

Sportiom profiteert op dit moment van de schaatstrend die is ontstaan door het succes van de ijsdansprogramma's 'Dancing on Ice' en 'Sterren dansen op het ijs'. Het sportcomplex speelt hier tijdens de Tirolerweek op in met 'Karaoke op ijs'. In de voorjaarsvakantie is dit één van de extra activiteiten waaraan kinderen maar ook volwassenen kunnen deelnemen. Op de ijsbaan kan men op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag meezingen met de grootste hits uit het heden en verleden.

Tirools sneeuwparadijs
De ijsbaan is tijdens de themaweek omgebouwd tot een Tirools sneeuwparadijs compleet met skilatten en dennenbomen. Ook het personeel is verkleed in Tiroler kleding. Na het schaatsen en zingen, is er de mogelijkheid om even bij te komen in Scott's Cabin. Hier geniet men bijvoorbeeld van een kop warme chocolade. Tijdens de Tirolerweek is er dagelijks een deejay op de schaatsbaan aanwezig die passende après-skimuziek draait. Meer informatie over Sportiom is te vinden op www.sportiom.nl.
---