Partij van de Arbeid

Praat mee over regeerakkoord!

08-02-2007 05:02

De PvdA biedt haar leden de gelegenheid om mee te praten over het regeerakkoord. Dat kan hier op de website, maar ook op bijeenkomsten overal in het land. De uitkomsten van de discussie neemt het partijbestuur mee in zijn advies aan het PvdA-congres. Op 17 februari spreekt het congres zich uit over deelname van de PvdA aan de regering.

Verschillende afdelingen van de PvdA bespreken het coalitieakkoord. In de komende anderhalve week, tussen 9 en 15 februari, zullen daarom in het hele land bijeenkomsten worden georganiseerd. Daarbij zal, indien mogelijk, een Tweede-Kamerlid aanwezig om het akkoord toe te lichten. Ook zal een lid van het partijbestuur aanwezig zijn, om de discussie te volgen. Het partijbestuur zal de uitkomsten van de bijeenkomsten meenemen bij het opstellen van zijn advies aan het congres.

Meer informatie over de verschillende bijeenkomsten vindt u in de agenda.

Leden kunnen ook discussiëren op deze website, in het Mijn PvdA-gedeelte. Geef uw mening over het regeerakkoord in zijn geheel, of over de afzonderlijke hoofdstukken. Klik hier om mee te discussiëren.

Het woord is dan dus aan de leden. Zij zullen zich over dit akkoord uitspreken op het PvdA-congres, op 17 februari te Zwolle. Lees hier meer over het congres.

U kunt hier het regeerakkoord lezen.