PvdA Rotterdam


Nieuws

Sterk, groen en sociaal

Do 15 Feb 2007 - PvdA
Sterk, groen en sociaal

De fractie in de Tweede Kamer oordeelde positief over het regeerakkoord. Nederland gaat weer een sociale koers varen. We krijgen de kans veel mensen aan het werk te helpen en te investeren in onderwijs. De huren blijven betaalbaar, oude wijken worden opgeknapt en Nederland gaat weer investeren in het milieu. Nederland wordt sterker, groener en socialer.

Na de presentatie van het regeerakkoord én de bewindslieden is het woord nu aan de leden. De afgelopen week bespraken de leden het regeerakkoord al op verschillende bijeenkomsten in het land. Zaterdag 17 februari is het woord aan het PvdA-congres in Zwolle. Het congres is aanstaande zaterdag live helemaal volgen via de website van de PvdA.

Op het congres presenteren ook de 12 lijsttrekkers voor de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart zich. De PvdA gaat weer volop campagne voeren. Omdat het belangrijk is dat ook de provincie sterk, groen en sociaal is. Bovendien is het belangrijk dat ook in de Eerste Kamer een sterke PvdA aanwezig is. Over de campagne elders op deze website meer. Ook de vrouwen in Europa voeren campagne. 22 februari is het `equal pay day': een dag waarop in heel Europa actie wordt gevoerd voor de gelijke betaling van mannen en vrouwen.

Dossier


* Verkiezingen 7 maart 2007

VKP Zuid-Holland
Stemwijzer 7 maart 2007
Alles over de gemeenteraadsverkiezingen
PvdA Verkiezingsprogramma 2006

Agenda

Café Politiek in Rotterdam
Ma 19 Feb 20.00 - 22.00 uur, inloop 19.30 uur

Campagne!
Za 24 Feb tussen 11.00 en 15.00 uur

PvdA Rotterdam © 2005 - Disclaimer - Powered by SWIS Webbeheer