Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DutchView ENG verhuist naar Media Park

Hilversum - 14 februari 2007

DutchView ENG gaat in het weekend van 17 en 18 februari verhuizen en is per 19 februari volledig gevestigd in het Reportagecentrum op het Media Park. De afgelopen tijd heeft een grondige verbouwing van het Reportagecentrum, waarin ook de DutchView-onderdelen MBS en Logistiek zijn gevestigd, plaatsgevonden. Met de verhuizing zijn alle onderdelen van DutchView weer op het Media Park gevestigd. De volledige nieuwe adresgegevens van DutchView ENG zijn: bezoekadres: Sumatralaan 45, 1217 GP Hilversum, postadres: postbus 522, 1200 AM Hilversum, telefoon: 035 - 773 15 00.

Over DutchView - www.dutchview.nl

Als één van de grootste één- en meercamerabedrijven van Nederland biedt DutchView beeld- en geluidsregistratie voor televisie, radio en internet. Wij werken voor vrijwel alle omroepen, commerciële zenders en televisieproducenten van Nederland, maar ook steeds meer voor de zakelijke markt. Van kleine reportages tot grootschalige studioshows en van internetuitzendingen tot muziekfestivals, DutchView is van alle markten thuis.

Television is de core business van DutchView en we zijn met ruim 1.500 televisieproducties per jaar marktleider in Nederland. Opnames vinden plaats in onze studio´s, op locatie, of vanaf onze motoren en helikopters, met één of meerdere camera´s. Montage vindt plaats in één van de vele AVID of DME montagesuites van DutchView Postproduction, of bij onze klanten in huis.