Digitale Gemeente Houten

PvdA: Regeerakkoorddebat in Houten met kamerlid Eelke van der Veen

vrijdag 9 februari 2007 - Bron: PVDA Houten

De PvdA organiseert door het gehele land debatten met de achterban over het regeerakkoord, ter voorbereiding van het PvdA-congres op 17 februari in Zwolle. Zo ook in Houten. Bij dit debat zijn Eelke van der Veen (Lid Tweede Kamer), Wim Bos (lijsttrekker PvdA provinciale verkiezingen) en een lid van het partijbestuur aanwezig. Iedereen is van harte welkom om mee te praten over het akkoord.

Investeren in achterstandwijken, meer aandacht voor het milieu en duidelijk de armoede bestrijden. Deze punten uit het regeerakkoord sluiten aan bij wat Wim Bos in de Provincie Utrecht wil. Samen leven, samen werken bij de PvdA telt iedereen mee. Dit is het motto waarmee de PvdA de campagne ingaat. De PvdA wil een eerlijke samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Steeds meer mensen twijfelen aan de toekomst. Daar geeft de PvdA een duidelijk antwoord op. Wij zien kansen, en iedereen moet deze kansen kunnen pakken. Mensen staan er niet alleen voor. Binnen 10 jaar worden probleemwijken omgeturnd in prachtwijken en investeren wij flink in de werkgelegenheid voor jongeren. Vindt nieuwbakken kamerlid Eelke van der Veen.

Het regeerakkoord is te vinden op www.pvda.nl/regeerakkoord. Ter plekke zijn ook een aantal gekopieerde versies aanwezig.

15 februari Houtens regeerakkoord debat
Tijd: 20.00
Plaats: Café de Engel, Burgemeester Wallerweg 2 Houten Aanwezig: Eelke van der Veen en Wim Bos

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).