TROS

Hilversum, 15-02-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 17 februari
Z@PP op Nederland 3 - 8.40 en 17.15 uur

BAANWIELRENNER THEO BOS EN TOPZWEMSTER
INGE DEKKER IN Z@PPSPORT

Hooggeëerd publiek! Ron Boszhard presenteert het programma bij jeugdcircus Miloco uit Leiden. En dit zit er in hét sportmagazine voor de jeugd:

HELLUP!
Baanwielrenner Theo Bos verbeterde vorig jaar een wereldrecord op de 200 meter met vliegende start. De 11-jarige Ilse Miltenburg kan daar alleen maar van dromen. Ze doet aan wedstrijden baanwielrennen, maar haar vliegende start gaat allesbehalve snel. En wie kan haar helpen om veel vaart te krijgen? Juist!

RON REGELT 't!
Hoe ziet het trainingsschema van topzwemster Inge Dekker eruit? Charissa Dekker is 12 jaar en zou dit dolgraag willen weten, ze traint zelf ook voor allerlei kampioenschappen. Ron probeert dit voor haar te regelen.

PORTRET
Niet alle jongens doen aan voetbal! Daan de Leeuw is 8 jaar en doet een hele andere sport! Kijk naar de uitzending en raad welke sport hij doet!

MOVE
Tim met een BMX-move; de Barspin!

NEWS FLASH
Z@ppsport bij jeugdevenementen in het land. Met dit keer (onder voorbehoud):
- Een jonge held tijdens een taekwondotoernooi in Alphen a/d Rijn!

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 18 februari
Z@PP op Nederland 3 - 9.40 uur

TOPTURNER YURI VAN GELDER IN
ONTHULLEND VRAAGGESPREK!

Ron Boszhard presenteert het programma samen met een aantal Kung Fu-fighters van Allied Chinese Martial Art School uit Leiden. En dit zit erin:


1-(T)WEETJE
Heeft hij weleens iets gestolen? Waarom trilt hij zo als hij in de ringen hangt? De vragen van Ron zijn niet mis, de antwoorden van topturner Yuri van Gelder al helemaal niet!

BATTLE: SCHAATSEN
Kunnen jongens beter schaatsen dan meiden? Onder aanvoering van Ron en Angela krijgen twee teams van drie jongens en drie meisjes een training van voormalig schaatster Annemarie Thomas. Wie het snelst is, wordt bepaald in een spannende wedstrijd.

REPO: SHORTTRACK
Bij shorttrack wordt er hardgereden op een ijshockeybaan. Er starten vier tot zes schaatsers tegelijk, degene die als eerste eindigt is de winnaar. Z@PPSPORT volgt de 12-jarige Itzhak de Laat, een van de jonge topshorttrackers van Nederland. Tijdens de Shorttrack Friesland Cup moet hij het opnemen tegen internationaal schaatstalent, hoe gaat hem dat af?

MOVE
Sarah laat je de 'Spaanse Hang' zien, een turnmove!

FLASH
Z@PPSPORT is bij jeugdevenementen in het land. Met dit keer (onder voorbehoud):
- sportieve squashers en bijzondere brillen op het Squash Jeugdcircuit!