Gemeente Tiel


Op zoek naar Tielse modellen

De gemeente Tiel werkt aan een nieuw gezicht. De gemeentelijke huisstijl is aan een facelift toe. Daarom ontwikkelt de gemeente een nieuwe, moderne huisstijl. En daar is de hulp van de inwoners voor nodig. Want wat is de gemeente Tiel zonder haar inwoners? De gemeente is op zoek naar inwoners die hun gezicht willen geven aan de fotos die een prominente rol spelen in de nieuwe huisstijl. Jong, oud, man, vrouw, blond, donker, dat maakt niet uit. De gemeente wil graag fotos van allerlei verschillende mensen. En niet alleen van mooie mensen.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen voor 10 maart 2007 een foto van henzelf, waarop het gezicht goed zichtbaar is, opsturen naar:

Gemeente Tiel
Fotosessie huisstijl
Postbus 6325
4000 HH Tiel

Het is ook mogelijk een digitale foto te sturen aan nroelen@tiel.nl. Bij de foto moeten naam, adres en telefoonnummer vermeld worden.

Selectie en fotosessie
Uit de ingezonden reacties maakt de gemeente een selectie van 20 personen. Die selectie vormt een afspiegeling van de inwoners. De gemeente neemt half maart contact op met de geselecteerden om verdere afspraken te maken voor de fotosessie die op zaterdag 24 maart plaatsvindt.

Gebruik van de foto
De gemaakte fotos komen in bezit van de gemeente en worden alleen gebruikt voor folders, nieuwsbrieven etc. van de gemeente. Als dank voor de medewerking krijgen de Tielse modellen de mooiste foto thuisgestuurd!

16 februari 2007