Politie Zeeland


---


Z-474-2007. Vrachtwagencombinatie gekanteld, Axel
Vrijdag om 19.41 uur is op de Tractaatweg in Axel een vrachtwagencombinatie gekanteld.
De vrachtwagen, bestuurd door een 48-jarige Belg, kwam op zijn kant in de berm terecht. De man raakte niet gewond. De oorzaak voor het kantelen van de combinatie is nog niet bekend. De vrachtwagen was geladen met plastic bolletjes.

W-475-2007. Jongen aangehouden, Middelburg
Politie Zeeland heeft vrijdag om 21.07 uur in de Dauwendaelselaan in Middelburg een jongen aangehouden vanwege baldadigheid.
De jongen, een 15-jarige Middelburger, gooide een ei tegen een raam van een woning in Girsesland, eveneens in Middelburg. Ook bleek hij geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. De 15-jarige kon met twee boetes op zak vertrekken.

W-476-2007. Huis besmeurd met verf en ramen vernield, Arnemuiden
In de Hoogaars in Arnemuiden is zaterdag rond 00.20 uur een huis besmeurd met verf.
Op vier plaatsen werd rode verf tegen het huis gegooid. Ook zijn er twee ruiten ingegooid met bakstenen door nog onbekend gebleven personen. Het schadebedrag is nog niet bekend.

O-477-2007. Drie mannen aangehouden, Goes en Tholen
Politie Zeeland heeft zaterdag rond 03.30 uur twee mannen aangehouden in de Stalstraat en de Gasthuisstraat in Goes op verdenking van het overtreden van de opiumwet.
De twee mannen, 26 en 24 jaar oud en afkomstig uit Goes, werden betrapt door de politie toen de ene man de andere een zogenaamd "bootje" overhandigde waarin zich cocaïne bevond. Een van hen smeerde de inhoud van het "bootje "over zijn tandvlees. Het "bootje" is door de politie in beslag genomen en beide mannen zijn aangehouden.

Politie Zeeland heeft zaterdag om 00.45 uur in de Visstraat in Tholen eveneens een man aangehouden vanwege het overtreden van de opiumwet.
De 30-jarige man uit Tholen bleek in het bezit van een zakje speed en een XTC-pil waar hij afstand van deed.

W-478-2007. Jongen aangehouden, Oost Souburg
Politie Zeeland heeft zaterdag om 00.10 uur een jongen aangehouden in de Kanaalstraat in Oost Souburg op verdenking van het aanbrengen van graffiti op muren en deuren in de Kanaalstraat in Oost Souburg.
De 15-jarige jongen uit Oost Souburg bleek bij aanhouding twee stiften bij zich te hebben.

Z-479-2007. Man aangehouden, Terneuzen
Politie Zeeland heeft zaterdag om 00.20 uur in de Nieuwendiepstraat in Terneuzen een man aangehouden op verdenking van mishandeling.
De 33-jarige man, afkomstig uit Terneuzen, wordt ervan verdacht een 37-jarige vrouw te hebben mishandeld in de Nieuwendiepstraat in Terneuzen. Hij heeft de vrouw klappen op haar hoofd gegeven. De vrouw lag in een portiek waar zij werd aangetroffen door een passerende jongen die de politie waarschuwde. De 33-jarige man is ingesloten in het Huis van Bewaring in Middelburg. De oorzaak ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. Een arts constateerde zwellingen op het hoofd van de vrouw.


---- --