Politie Zeeland


---


O-480-2007. Man aangehouden, Renesse
Politie Zeeland heeft zaterdag om 04.15 uur een man aangehouden in de Roelandsweg in Renesse wegens vernielingen
De 22-jarige man uit Vlissingen is de verdachte van een aantal vernielingen in Renesse in de nacht van vrijdag op zaterdag. Bij een bedrijf aan de Hogezoom en aan de Roelandsweg zijn ruiten vernield.
In dezelfde nacht is bij een bedrijf aan de Wilhelminaweg in Renesse een deur bewerkt met een metalen pijp welke afkomstig was van een container. Ook hier is een ruit gesneuveld. De 22-jarige is ingesloten in Torentijd.

W-481-2007. Bedrijfsinbraak, Middelburg
Zaterdag rond 03.00 uur bleek er te zijn ingebroken bij een bedrijf aan de Nieuwe Kleverskerkseweg in Middelburg.
Door een ruit te vernielen kon men het pand binnentreden. Er is een flatscreen gestolen.

Z-482-2007. Inbraak in woning, Hoek
Tussen vrijdag 16.10 uur en 23.45 uur is ingebroken in een woning aan de Kreeksingel in Hoek.
Er zijn een onbekend aantal gouden sieraden en twee geldkistjes gestolen. De waarde van het gestolen goed is nog niet bekend.

W-483-2007. Aanrijding personenauto/bromfiets, Vlissingen
Zaterdag om 10.15 uur vond een aanrijding plaats tussen een auto en een bromfiets op het Baskenburghplein in Vlissingen.
Een 51-jarige automobilist uit Middelburg sloeg rechtsaf op het plein om zijn auto te parkeren. Hij gaf daarbij een bromfietser geen voorrang. De bromfietser viel, krabbelde weer op en verdween zonder zijn identiteit bekend te maken.
De auto raakte beschadigd.

Z-484-2007. Man aangehouden, Terneuzen
Politie Zeeland heeft om 22.20 uur een man aangehouden in de Westkolkstraat in Terneuzen wegens het spuiten met traangas.
De 25-jarige man wilde met twee jongens en een meisje een horecagelegenheid bezoeken aan de Westkolkstraat. Door de portiers werd het meisje gevraagd zich te identificeren. Dit stond de 25-jarige man uit Aalst niet aan waarna hij een flesje traangas pakte en daarmee in het gezicht van beide portiers spoot. De 25-jarige rende weg maar de portiers wisten hem te overmeesteren en hebben hem overgedragen aan de politie. De 25-jarige was tevens in het bezit van een zakje weed waar hij afstand deed. Hij is ingesloten in Torentijd. Het traangas veroorzaakte hoofdpijn, misselijkheid en pijnlijke ogen bij de portiers.

W-485-2007. Graffiti, Middelburg
In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben nog onbekend gebleven personen een school aan de Gen. Hakewill Smithlaan en een pand aan de Dam in Middelburg met graffiti bewerkt.
De schade loopt in de honderden Euro's.


---- --