Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Twee doden bij verkeersongeval

Publicatiedatum: 17-2-2007 20:59:59

ZEVENAAR Bij een verkeersongeval aan de Boleemweg in Zevenaar is zaterdagmiddag 17 februari rond 15.18 uur een 20-jarige inwoner uit Westervoort om het leven gekomen. De jongen zat in een auto die tegen een boom botste. De auto raakte door de klap vervolgens naast de weg in een sloot. De bestuurder, een 19-jarige inwoner uit Westervoort, raakte zo zwaar gewond dat hij korte tijd later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden.

Over de toedracht van het ongeval is op dit moment nog maar weinig bekend. De bestuurder is om onduidelijke redenen aan de recherkant naast de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De verkeersongevallendienst van de politieregio Gelderland-Midden onderzoekt deze toedracht uitgebreid. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact met de politie in Zevenaar op te nemen op nummer 0900 8844.

Afgesloten
In verband met de hulpverlening aan het slachtoffer, het sporenonderzoek ter plaatse en het bergen van het voertuig is de Boleemweg tot aan het begin van de avond afgesloten geweest voor doorgaand verkeer. Het verkeer is ter plaatse omgeleid. Inmiddels is de rijbaan weer open gesteld. Bij de hulpverlening is samengewerkt door de brandweer van Zevenaar, diverse diensten van de politieregio Gelderland-Midden en de hulpverlening Gelderland-Midden. Ook een traumaheli is ter plaatse geweest, om de hulpverlening te ondersteunen.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie - perspiket
politie Gelderland-Midden
0318 - 688 221