Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 17 februari 2007

Kampeerder waardeert campings met een hart

Werd in 2006 camping 't Schinkel in Hoenderloo al uitgeroepen tot ANWB "Camping van het jaar". Ook in 2007 worden de campings met een hart, die aangesloten zijn bij Ardoer.com door kampeerder en inspecteur hoog gewaardeerd.

Jaarlijks worden de Nederlandse campings op 6 zorgvuldig geselecteerde punten beoordeeld door ANWB-inspecteurs. Maar liefst 21 van de in totaal 29 aangesloten campings werd op één of meerdere van deze onderdelen door de inspecteurs gewaardeerd met een 9 of hoger, terwijl het landelijke gemiddelde op een 7,7 ligt. Hiermee is het nieuwe samenwerkingsverband Ardoer al na het eerste jaar hét samenwerkingsverband met in totaal de hoogste door de ANWB toegekende kwaliteit in Nederland.

Tevens worden tijdens het ANWB Campinggala op de vakantiebeurs jaarlijks de 25 topcampings van Europa bekend gemaakt. Camping Ons Buiten in het Zeeuwse Oostkapelle en De Hertshoorn in Garderen zijn vrijwel jaarlijks in de lijst Eurotopcampings te vinden. Net als ardoercollega's De Lemeler Esch Kamperen in Lemele, De Haeghehorst in Ermelo en Ginsterveld in Burgh-Haamstede mogen zij zich ook in 2007 deze titel weer dragen.

Maar ook de Duitse kampeerder heeft oog voor de Nederlandse kwaliteit en gastheerschap. Al 12 achtereenvolgende jaren mag Camping Scheldeoord in Baarland van de Duitse ANWB de titel " ADAC Superplatz" voeren. Een prestatie op zich, want: "aan de top komen is moeilijk, maar er blijven nog veel moeilijker", licht eigenaar Robbert Northolt dan ook trots toe.

Wat de campings, die aangesloten zijn bij Ardoer tot zo'n succes maakt is dat ze allemaal anders zijn, allemaal uniek. Maar met belangrijke overeenkomsten. Het zijn campings met een hart. Dat wil zeggen dat de eigenaren er nog gastheer en gastvrouw zijn. Zij weten het als geen ander de kampeerder naar de zin te maken. Deze gastvriendelijkheid op de mooiste plekjes van Nederland is eigenlijk al een garantie voor een onvergetelijke vakantietijd.

Noot aan de redactie (