Vivelevin.nl presenteert Les Trois Couleurs


Unieke driekleuren-selecties tijdens Bienvenue en France

UTRECHT, 20070213 -- Het online wijnbedrijf ViveleVin komt met driekleuren-proefarrangementen onder de naam "Les Trois Couleurs du....". Elk driekleurenpakket vertegenwoordigt een Franse regio en is opgebouwd uit een niet-alledaagse fles rood, rosé en wit. Tijdens de francofielenbeurs Bienvenue en France zet ViveleVin hiermee vooral de onbekende wijnregio's als de Ardèche op de kaart.

Op Bienvenue en France, dat dit jaar op 16, 17 en 18 februari gehouden wordt in de Utrechtse Jaarbeurs, laat ViveleVin.nl op stand 8323 een aantal opzienbarende juweeltjes uit het Franse wijnassortiment proeven. Dat betreft bijvoorbeeld een Pinot Blanc Bennwihr 2004, de Laforêt Rouge 2003 Bourgogne van Joseph Drouhin en een Arbois Rosé van Fruitière Vinicole d'Arbois, een uiterst frisse, fruitige, sierlijke rosé als voorbeeld van in Nederland nauwelijks verkrijgbare Jura-wijnen.

Driekleurenpakket

Het pakket Les Trois Couleurs d'Oc komt van Les Collines de Bourdic. Deze Héritage wijnen hebben een goede prijs/kwaliteit-verhouding en zijn bedoeld voor de liefhebber van ongecompliceerde, volle en doordrinkbare wijnen voor elk moment. Te proeven op vrijdag 16 februari en tijdens de hele beurs direct mee te nemen (dus geen verzendkosten). De speciale beursprijs van een arrangement à 3 flessen bedraagt ¤ 12,00 incl. BTW. Trois Couleurs d'Ardèche is een unieke kennismaking met de nieuwe wijnen uit de Ardèche in de kleuren rood, rosé en wit. Dit huis heeft vorig jaar haar "Cuvée Prestige"-serie volledig vernieuwd en onder de naam "Terres d'Ardèche" op de markt gebracht. Met succes, want deze wijnen vallen overal in de prijzen, waaronder een coup de coeur in de Guide Hachette 2007 voor de rosé. Te proeven bij ViveleVin tijdens Bienvenue en France op zaterdag 17 februari. Een d'Ardèche-selectie à 3 flessen kost als beursaanbieding ¤ 14,00 incl. BTW.

Op de ViveleVin-stand kunnen liefhebbers zich inschrijven voor Vinmail, de gratis nieuwsbrief van ViveleVin. Tijdens de beurs wordt onder de nieuwe aanmelders een mooie Mathusealeum verloot.

Meer informatie over het opzienbarende pakket Franse wijnen is te vinden op www.vivelevin.nl.





Vivelevin