tweede groep 'Bollywood Crash Course' vertrekt naar India


17 februari 2007 vertrekken de 5 deelnemers uit de tweede groep cursisten naar Mumbai (India) voor de 'Bollywood Crash Course 2007', een unieke mastercursus in het instituut van Ganesh Acharya

EINDHOVEN, 20070130 -- Asha Ghurahoo, Nisha Nannan, Sita Bartels, Anita Doerga en Hanan Elbouny proberen in 14 dagen tijd onder strikte begeleiding een certificaat te behalen uit handen van de grootste en populairste choreograaf van de Indiase filmindustrie. Doorzettingsvermogen, mentale kracht, ijzersterkte discipline, de juiste mentaliteit en passie worden als eindresultaat gemeten.

Asha Ghurahoo, Nisha Nannan, Sita Bartels, Anita Doerga en Hanan Elbouny proberen in 14 dagen tijd onder strikte begeleiding een certificaat te behalen uit handen van de grootste en populairste choreograaf van de Indiase filmindustrie. Doorzettingsvermogen, mentale kracht, ijzersterkte discipline, de juiste mentaliteit en passie worden als eindresultaat gemeten.

'Veel jongeren hebben een vertekend beeld van Bollywood en denken in een paradijs terecht te komen. We confronteren ze met de harde realiteit van een gigantische industrie, openen ogen, proberen ze met een gezond verstand klaar te stomen voor het echte werk en hopen ze daarmee een vruchtbaar basis mee te geven voor creatieve ondernemingsgeest in Nederland' - Shashi Bharos (Sanoja Networks)

Naast de lessen van 6 uur per dag bezoeken de cursisten ook diverse musea, landschappen, filmsets, winkelcentra's en lunchen in exclusieve restaurants en hotels om de hectiek en 'glamour' van Bollywood te proeven. Enkele bekende sterren zullen de dames motiveren met een 'meet & greet'. Bezoek aan het aidshospitaal en de straatscholen in Mumbai staan ook op het programma.

In oktober 2006 vertrok de eerste groep. Anjani Biere en Rajshri Ramman kwamen met de hoogste beoordelingen terug. De derde groep staat gepland voor 10 juni 2007. Voor meer informatie en boekingen: www.sanoja.nl/bcc.





Sanoja Networks