Bert kuizinga nieuwe presentator bij rnn7


Voormalig TROS-coryfee maakt zijn comeback bij `Het Leukste Bedrijf'

ROTTERDAM, 20070216 -- Bert Kuizenga is het nieuwe gezicht van het RNN7-programma Het Leukste Bedrijf. Na zijn vrijwillige vertrek bij de TROS in de zomer van 2006 zocht de boomlange presentator een nieuwe uitdaging. Met de komst van Kuizenga breidt RNN7 het contigent Bekende Presentatoren opnieuw uit. Andere bekende namen bij de ambitieuze zender zijn John de Wolf, Fajah Lourens, Valerie Zwikker, Edvard Niessing, Marco Verhagen en Miryanna van Reeden.

Bert Kuizenga (Emmeloord, 1955) werd bekend als presentator van ondermeer Blind Date, Te Land ter Zee en in de Lucht, Tros Aktua in Bedrijf en Zomeravondcafé. Ook was hij regelmatig werkzaam als acteur. In 2006 kwam er een abrupt einde aan zijn jarenlange verblijf bij de TROS, omdat hij er naar eigen zeggen `zijn ei niet meer kwijt kon'.

Met zijn terugkeer op de Nederlandse televisie is Kuizenga zeer content. ,,Het begon toch wel weer te kriebelen. RNN7 is een jonge en ambitieuze zender en heeft een leuk team waar ik graag deel van uit wil maken. Ik zal niet alleen maar presenteren, maar krijg ook wezenlijk de kans om inhoudelijk bij te dragen aan programma's en misschien zelfs nieuwe formats te ontwikkelen. Dat is een mooie, nieuwe uitdaging."

In eerste instantie wordt Kuizenga het nieuwe gezicht van het RNN7-programma `Het Leukste Bedrijf'. In deze televisieshow strijden ondernemingen uit verschillende branches om de prestigieuze titel `Het Leukste Bedrijf van Nederland' én een geldbedrag van 25.000 euro. Het programma wordt iedere zaterdag om 17.30 uur uitgezonden bij RNN7. Bert Kuizenga zal aanstaande zaterdag 17 februari voor het eerst zijn opwachting maken in het programma.


RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse Regiozender. De commerciële zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Zeeland en landelijk via CanalDigitaal. RNN7 beschouwt zich als een jonge familie- en nieuwszender die op termijn wil groeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding, gepaard gaand aan een landelijk inzetbare programmering.





RNN7