Lleyton Hewitt bij opening 22e playground

15.02.2007 / 16:50 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Richard krajicek foundation

Richard krajicek foundation

Op 19 februari om 16.00 uur zullen Richard Krajicek en Michel de Visser, portefeuillehouder sport van Deelgemeente Kralingen-Crooswijk (Rotterdam) de nieuwste Richard Krajicek Foundation Playground officieel in gebruik nemen. Na de openingshandeling zullen Richard Krajicek en Lleyton Hewitt een clinic geven op de nieuwe playground.
Voorafgaand aan de opening wordt kinderen uit de wijk een sportinstuif aangeboden. Talentjes, die hier opvallen, mogen deelnemen aan de clinic van Richard Krajicek en Lleyton Hewitt.
Locatie: Playground Schuttersveld, Crooswijksestraat 93, 3034 AE Rotterdam Programma:
Aanvang sportinstuif 13.00 uur
Opening 16.00 uur
Clinic 16.15 uur

1997-2007, 10 jaar Richard Krajicek Foundation
De Richard Krajicek Foundation zet zich al tien jaar in om het sporten en bewegen van de jeugd in die wijken waar de sportmogelijkheden bepert zijn te stimuleren. De Foundation heeft als doel om in 2010 in Nederland 50 playgrounds te hebben gerealiseerd.
Hoewel de aanleg van playgrounds belangrijk is, is het positieve gebruik van de playgrounds van veel groter belang. En dat is mensenwerk Het werk van de Richard Krajicek Foundation wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de Sponsorloterij, ABN AMRO en Volkswagen.