Persbericht Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 19-02-2007

Knuppel in auto

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een vrouw aangehouden omdat zij een knuppel in zijn auto had liggen. Omstreeks 10.15 uur werd een 27-jarige automobiliste uit Amersfoort gecontroleerd op de Brabantsestraat. In de auto lag een knuppel en de vrouw werd aangehouden. Na verhoor kon de vrouw het bureau weer verlaten. De knuppel werd ingenomen.

Bocht vergeten

AMERSFOORT- Op zondagavond raakte een snorfietser gewond bij een aanrijding. Omstreeks 22.20 uur reed een 80-jarige vrouw uit Hoevelaken over de Van Obdamstraat. Ze zag hier een bocht over het hoofd en reed een verkeersbord omver en kwam ten val. Met vermoedelijk een sleutelbeenbreuk werd zij vervoerd naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op maandagochtend werd een automobiliste aangehouden omdat ze teveel gedronken had. Omstreeks 01.15 uur werd de vrouw gecontroleerd op de Stadsring. Zij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 350 ug/l. Tegen de 24-jarige vrouw uit Amersfoort is proces-verbaal opgemaakt.

Overleden na mogelijke vergiftiging

AMERSFOORT- Op zondag kwam een kat te overlijden nadat hij vermoedelijk was vergiftigd. De 1-jarige kat was gisteravond omstreeks 20.00 uur een rondje gaan lopen en omstreeks 22.00 uur doodziek thuis gekomen aan de Sprengenberg. Na onderzoek door een dierenarts bleek het diertje vermoedelijk was vergiftigd door rattengif.