Gemeente Beuningen


Hart voor een hart
U hoeft geen hartichirug te zijn om levens te redden.

Word vrijwilliger van de Hartstichting Beuningen De Nederlandse Hartstichting subsidieert het grootste deel van wetenschappelijk onderzoek naar hart-en vaatziekten in Nederland, geeft voorlichting, werkt mee aan verbeteringen in de gezondheidszorg en staat voor de belangen van patiënten. Naast onze, soms al jarenlange vrijwilligers, zoekt de Nederlandse Hartstichting in Beuningen mensen met enthousiasme, inzet en wat tijd, die ons tijdens de Hartweek een paar uurtjes willen helpen met collecteren. Dit jaar is de hartweek van 15 tot en met 21 april.

Hebt u organisatorische talenten, misschien is dan wijkhoofd voor u iets? Een wijkhoofd houdt zich bezig met het organiseren van de collecte in zijn/haar wijk en hoeft niet zelf te collecteren. Wij bieden vrijwilligers professionele begeleiding in een prettige sfeer.

Heeft u een uurtje tijd, of denkt u ons organisatorisch te kunnen helpen? Kijk dan op www.hartstichting.nl of neem contact op met Gerrie Docter. Tel. 024-6776880 of via e-maile-mail.