Ingezonden persbericht


Persbericht

20 februari 2007

Orange Business Services introduceert Secure Mobile Pass

Orange Business Services introduceert Secure Mobile Pass voor beveiligde toegang tot de mobility-oplossingen van Business Everywhere(TM). Met Secure Mobile Pass kan de gebruiker veilig werken met bedrijfsapplicaties via alle apparaten, zelfs via onbeheerde elektronica als PC's in een internetcafé of thuis.

Omdat een eenvoudige internetverbinding volstaat voor veilige toegang tot bedrijfsinformatie, is Secure Mobile Pass een geschikte oplossing voor mobiele medewerkers. Het is mogelijk om een beveiligingsbeleid in te stellen per gebruiker in plaats van per apparaat, zodat bedrijfsinformatie beschermd is zonder dat het medewerkers belemmert in hun dagelijks werk. Secure Mobile Pass is gebaseerd op SSL (Secure Sockets Layers)-technologie. Daardoor is versleutelde informatie-uitwisseling mogelijk tussen applicaties en zijn de gebruikers verzekerd van integriteit en privacy.

Met Business Everywhere(TM) biedt Orange Business Services medewerkers die op zakenreis zijn of thuis willen werken verschillende mogelijkheden om in contact te blijven met collega's en zakelijke partners. Of mobiele gebruikers nu bij een klant of op het vliegveld zijn of thuis werken, ze hebben beveiligde toegang tot email, bedrijfsinformatie en het intranet. Business Everywhere(TM) is beschikbaar in 150 landen en integreert verschillende security-mogelijkheden, waaronder data-encryptie en een veelomvattende security-suite voor PC's en laptops.

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

De portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Bas Lepelaars, Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 77
E-mail: bas.lepelaars@orange-ftgroup.com
Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com