Green Valley een visie op digitale informatievoorziening

Green valley b.v.

Delft, februari 2007 Na twee succesvolle informatiebijeenkomsten, organiseert Green Valley op 20 februari 2007 de laatste bijeenkomst over haar visie op digitale informatievoorziening en online dienstverlening voor de zorgsector. Tijdens deze sessie haakt het bedrijf in op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van extranet en het voordeel hiervan om de communicatie en dienstverlening met ketenpartners en patiënten te onderhouden.

Green Valley heeft een leidende positie op het gebied van Enterprise Content Management voor de overheid en zorgsector. Aan deze instanties levert Green Valley oplossingen voor Online Dienstverlening, Internet Loketten, Customer Self Service, Websites en Intranet. Diverse ziekenhuizen, GGZs, GGDs en zorgcombinaties hebben de afgelopen jaren met behulp van de expertise van Green Valley hun interne/externe communicatie en dienstverlening sterk weten te verbeteren.

In gesprekken die Green Valley voerde met zorginstellingen bleek dat er onvoldoende bekendheid is met de efficiency- en effectiviteitwinsten die kunnen worden behaald door de voordelen die internettechnologie te bieden heeft. Internettechnologie is tegenwoordig hét medium als het gaat om snel en efficiënt informatie met elkaar uit te wisselen. Niet alleen via email maar ook aan de besloten omgevingen voor speciale doelgroepen.

Green Valley behandelt in de laatste informatiesessie het extranet. Aan de hand van herkenbare klantcases wordt u getoond, hoe u snel, efficiënt en effectief kan communiceren met de verschillende doelgroepen en ze kan voorzien van een goede dienstverlening. Hoe u gerichte informatie op maat verschaft aan ketenpartners en patiënten. Ook zullen het intranet en internet de revue passeren, zodat er een totaalbeeld van een volledige webomgeving gegeven kan worden. De bijeenkomst is bedoeld om beleidsmakers, communicatie- en ICT managers en betrokken medewerkers binnen een zorginstelling een heldere visie te presenteren. Daarnaast kan er met collegas van gedachte gewisseld worden over de mogelijkheden die digitale informatievoorziening in de zorg te bieden heeft.

U kunt zich nog gratis inschrijven voor de laatste informatiebijeenkomst: 20 februari 2007: Extranet: informatiestroom naar besloten omgevingen Hoe kan uw organisatie efficiënter samenwerken met andere zorgverleners zoals huisartsen, revalidatiecentra, apothekers, thuiszorginstellingen etc. door de inzet van internettechnologie.

Meldt u zich vandaag nog aan voor deze laatste informatiesessie. U kunt zich opgeven door contact op te nemen met Anita Jhingoer op telefoonnummer 015-251 10 00 of per email op a.jhingoer@greenvalley.nl. U kunt zich ook aanmelden via de website: www.greenvalley.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over Green Valley
Green Valley is de snelstgroeiende Nederlandse leverancier van Enterprise Content Management software. Al drie jaar achter elkaar heeft Green Valley een notering in de prestigieuze Deloitte & Touche Fast 50 Nederland en Fast 500 Europe: de lijst van snelstgroeiende technologiebedrijven. Het bedrijf is marktleider in de overheid- en de zorgsector. Green Valley levert een krachtige en gebruiksvriendelijke ECMS. Deze is speciaal geschikt voor organisaties waar veel medewerkers een constante bijdrage moeten leveren aan een kwalitatief en kwantitatief hoge informatie- en communicatiestroom. Dankzij een hoogwaardige technologie, kozen vele gerenommeerde organisaties en instellingen de afgelopen periode voor de software van Green Valley.