Gemeente Den Haag

Stadsboerderij Hoeve Bijdorp staat op woensdag 21 februari in het teken van 'Lente op je hoofd'. Kinderen kunnen op de boerderij een eigen lentehoedje maken. Kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen kunnen buiten meehelpen met het knotten van de wilgen. De uitlopers van de wilgen aan de slootkant worden om de twee of drie jaar verwijderd. Een heel karwei, dus alle hulp is welkom.

Voor 18 februari aanmelden
De activiteiten vinden plaats op woensdag 21 februari van 13.00 tot 16.00 uur op de stadsboerderij aan de Loosduinse Hoofdstraat 1184a. Deelnemers aan de activiteiten kunnen zich voor 18 februari (laten) aanmelden bij de boerderij. Kinderen die een lentehoedje maken, betalen 1,- voor het knutselmateriaal. Deelname aan het 'wilgen knotten' is gratis. Bij het knotten wordt aangeraden om laarzen en oude kleren te dragen.

Contact
Stadsboerderij Hoeve Bijdorp is geopend op dinsdag t/m zondag van 9.00 tot 17.00 uur en is bereikbaar op telefoonnummer (070) 397 93 13. Meer informatie over de stadsboerderijen in Den Haag staat op www.denhaag.nl/stadsboerderijen.