Project Gemeente Westland

heffingen in de brievenbus

Eind februari aanslag gemeentelijke heffingen in de brievenbus

Publicatiedatum: 21-02-2007

Eind februari verstuurt de gemeente Westland aan de meeste inwoners en bedrijven de aanslag gemeentelijke heffingen 2007. Op deze aanslag staat ook de nieuwe WOZ-waarde van het object vermeld.

24 uur per dag inzicht in gemeentelijke belastingen Westland heeft sinds kort een digitale belastingbalie. Via deze balie kunnen de inwoners van Westland 24 uur per dag, zeven dagen per week hun aanslag gemeentelijke heffingen raadplegen, het taxatierapport van hun eigen woning downloaden en eventueel bezwaar tegen de aanslag en/of de WOZ-waarde van hun woning indienen.
Verder is op de internetsite van de gemeente Westland veel informatie te vinden over alles wat met gemeentelijke belastingen en de WOZ-waarde in het algemeen te maken heeft. Via de website zijn ook gemakkelijk formulieren te downloaden, zoals het aan- en afmelden van een hond en de aanvraag van kwijtschelding.

De digitale belastingbalie is te vinden in de rubriek belastingen. Inwoners die niet over internet beschikken kunnen van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur hun vragen ook telefonisch stellen via (0174) 673 497.