Time : 09:15:00
Date : 21 February 2007
Sender Name: Metanous bvba

Lancering van "sportavista": eenvoudige aanmaak en onderhoud van websites voor sportverenigingen en atleten

Metanous, een gespecialiseerde systeemintegrator uit het Gentse (www.metanous.be) lanceert sportavista, een nieuwe dienstverlening voor aanmaak en onderhoud van websites van sportverenigingen en atleten. Met sportavista kunnen sportclubs en individuele atleten op een eenvoudige manier een professionele website op maat uitbouwen en onderhouden.

Gedurende de laatste jaren maakt de professionele zowel als de amateur-sportwereld steeds meer gebruik van het internet voor het vergaren en verspreiden van informatie. Activiteitenoverzichten, trainingsschema's, uitslagen, nieuwsberichten, beschikbaarheid of routeplannen naar terreinen etc. zijn dankzij de snelheid, het grotere bereik en de betrouwbaarheid van het internet ook in de sportwereld zeer populair geworden.

Sportavista biedt een on-line service die gebruiksvriendelijk en eenvoudig is. Om gebruik te kunnen maken van sportavista is dus geen enkele technische kennis vereist. De sportclubs leveren de nodige inhoud en bepalen zelf de structuur, de opmaak en het uitzicht van hun website, sportavista bekommert zich over al de rest. Sportclubs en atleten krijgen dus een unieke en professionele website waarbij ze zich enkel om de inhoud moeten bekommeren.

Sportavista onderscheidt zich andere website-leveranciers omdat het een dienst aanbiedt die ingebouwd een aantal sportspecifieke functies heeft zoals de mogelijkheid om wedstrijden te definiëren, sportafhankelijke tussenstanden en uitslagen te implementeren, een ploegenklassement op te stellen, wedstrijdverslagen te linken aan wedstrijden en nog veel meer.

Om sportavista voor iedereen toegankelijk te maken, worden de beschikbare sportavista-diensten aangeboden volgens verschillende abonnementsformules, zodat iedereen de oplossing vindt die het best bij hem of haar past. Voor eenvoudige websites is er de gratis basisformule, die kan worden omgezet tot een meer geavanceerde formule vanaf 15 EUR per maand.

Sportavista is online beschikbaar sinds 01 januari 2007.

Voor bijkomende informatie, gelieve contact op te nemen met Boris Rogge
Phone: +32 495 847 288
e-mail:boris.rogge@sportavista.com

Peter De Neve
Phone: +32 476 266 583
e-mail:peter.deneve@sportavista.com

In bijlage is er tevens uitgebreider persbericht beschikbaar inclusief enkele screenshots. (beschikbaar bij dit persbericht op www.pressreleases.be)

URL: http://www.sportavista.be Picture: (None)
Attachments: brogge_20070220_203728_85_Att_1.pdf

Translations: (None)

Link to Press Release - NL