Ingezonden persbericht


Persberichten

Spectaculaire primeurs op volgeboekte MOTORbeurs Utrecht 2007

Publicatiedatum: 01-12-2006

Persbericht
Utrecht, 1 december 2006

Met stijlvolle presentatie van motorimporteurs

De komende editie van MOTORbeurs Utrecht is compleet volgeboekt. Motorrijdend Nederland kan weer rekenen op een veelzijdig en compleet aanbod en bovendien heeft beursorganisatie VNU Exhibitions een interessant activiteitenprogramma in voorbereiding met spectaculaire primeurs. De data voor de 'Vier Machtige Motordagen' in Jaarbeurs Utrecht zijn van 22 tot en met 25 februari 2007. Heel bijzonder is dat komend jaar ook een flink aantal motorimporteurs deelneemt, met een stijlvolle presentatie in een speciaal gereserveerd deel van hal 12. Projectmanager Cécile van Hattem: ''Partijen die hier in ieder geval staan zijn Suzuki, Kawasaki, Honda, Hyosung en hoogstwaarschijnlijk MV Agusta en Yamaha, maar ook grote kledingimporteurs als Splash Design en MJK Leathers, een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op maatwerk voor het racesegment. Wij zorgen ervoor dat dit een imposante presentatie wordt, met sfeervolle vloerbedekking en een groot theaterdoek ter markering van het tweede gedeelte van hal 12 dat als een echte Motor Arena wordt ingericht''.

Allemaal te koop
De totale oppervlakte van de beurs is maar liefst 50.000 m². De bezoekers kunnen genieten van een groot en divers aanbod motoren, nieuw en gebruikt, van alle merken en typen, allemaal te koop. Evenals motorkleding, helmen, onderdelen, accessoires en andere onmisbare benodigdheden.

Corona Paddock
Ook het entertainment programma liegt er niet om. Cécile: ''Wij zijn druk doende om in samenwerking met TT Assen de Corona Paddock naar de beurs te halen met de echte WK Superbike motoren op een rij. Nog een primeur is een paviljoen vol Italiaans motormoois van gespecialiseerde dealers. De Italo-adepten zullen hun vingers aflikken bij deze presentatie van roemruchte merken als Ducati, Cagiva, MV Agusta, Moto Morini en specials van Star Twin Motors. Verder hebben we weer een groot podium met een modeshow van spetterende motorvrouwen en motormannen die kleding showen van o.a. Splash design, Rev'it en Lookwell Bike Fashion''.

Pitlane
Wegens succes geprolongeerd wordt eveneens de vorig jaar geïntroduceerde Pitlane. In samenwerking met de KNMV worden dit keer alle facetten van de motorsport in de spotlight geplaatst, o.a. motorcross, wegracen, ook zijspan, dragracing, trial, Parijs-Dakar en zelfs brommerraces. Het altijd drukbezochte Reispaviljoen wordt groter dan ooit en ook het Harley Café met live muziek zal zich weer in een grote belangstelling mogen verheugen.

Vaders en zonen
MOTORbeurs Utrecht maakt het voor bepaalde categorieën motorrijders dit jaar erg aantrekkelijk om de beurs te bezoeken. Zo krijgen leerlingen van bij BOVAG aangesloten motorrijscholen die vanaf 4 augustus het felbegeerde A-rijbewijs hebben bemachtigd namens BOVAG en de beursorganisatie een gratis toegangsbewijs. Ook voor vaders en zonen die samen de beurs op donderdag bezoeken geldt een speciaal tarief, waarmee bovendien de gebruikelijke weekend drukte wordt vermeden. De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht 2007 zijn donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 24 en zondag 25 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht