Ingezonden persbericht


Volop motorspektakel en -entertainment op uitverkochte MOTORbeurs Utrecht 2007

Persbericht
Utrecht, 4 januari 2007

Een 'Pitlane' vol motorsport, gezellige cafés, een spectaculaire racesimulator, een Quadbaan, prachtige modeshows, de bewonderde trialdemonstraties van Alex van de Broek en, uiteraard, de traditionele nostalgie van de altijd drukbezochte Steile Wand. Zo maar een greep uit het activiteitenprogramma van MOTORbeurs Utrecht, met volop motorspektakel en -entertainment. 's Lands grootste motormanifestatie, van 22 t/m 25 februari 2007 in Jaarbeurs Utrecht, is wederom volledig volgeboekt. Temidden van het entertainment presenteren meer dan 275 motordealers, importeurs en handelaren in Jaarbeurs Utrecht op 55.000 m² een verleidelijk motoraanbod. De hallen zullen weer uitpuilen met nieuwe en tweedehandse motoren, kleding, helmen, onderdelen, accessoires en andere onmisbare benodigdheden. Allemaal te koop. Nieuw zijn de motorimporteurs die hun collecties showen in de speciale, sfeervol ingerichte hal 12.

Italiaans paviljoen
Importeurs die hun deelname aan de 23ste editie van MOTORbeurs Utrecht hebben bevestigd zijn o.a. Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda, Hyosung en Moto Tricolore, importeur van de Italiaanse motormerken Moto Morini, Moto Guzzi en Aprilia. Ook is er dit jaar een echt Italiaans paviljoen, met merken als Ducati, Cagiva, MV Agusta, Moto Morini én specials van Star Twin.

Motorsport centraal
Op veler verzoek is de 'Pitlane' in hal 12 na het doorslaande succes van vorig jaar opnieuw op het programma gezet. Dit keer staan hier alle facetten van de motorsport centraal; van brommerraces, zijspancross en dragraces tot de legendarische Dakar Rally. Motorsporters, o.a. Dakarrijder Michel de Groot en dragracer Herman Jolink, zullen de bezoekers uitgebreid informeren over de verschillende disciplines en in geuren en kleuren vertellen over hun belevenissen. In hal 12 staat een enorme truck met een racesimulator; het zal een bijzondere ervaring zijn om op het virtuele circuit zonder enig risico het gas vol open te mogen draaien.

Vaders en zonen
Voor vaders en zonen die samen de beurs bezoeken op donderdag 22 en vrijdag 23 februari geldt een speciaal tarief, want de zonen, en dochters uiteraard, tot en met 18 jaar kunnen gratis mee naar de beurs. Normaal hebben alleen kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang. De jonge motorliefhebbers kunnen naar hartelust ronddolen, genieten van het vele blinkende moois op twee gemotoriseerde wielen en op de Quadbaan in hal 12 de behendigheden op vier wielen demonstreren.

Openingstijden
De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht 2007 zijn donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 24 en zondag 25 februari van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl.

Noot voor de redactie (