Gemeente Soest

Beurs Duurzaam Ondernemen

Datum: 05/02/2007

Save oud climate

Ondernemers gemeente Soest welkom op Beurs Duurzaam Ondernemen

Op donderdag 22 februari 2007 vindt de Beurs Duurzaam Ondernemen Utrecht plaats. Ondernemers uit Soest en Soesterberg zijn van harte welkom op deze beurs.

Op de beurs zijn workshops, speeddates en een beursvloer waar ondernemers informatie kunnen inwinnen over duurzaam ondernemen. De gemeente Soest ondersteunt de beurs, een initiatief van de provincie Utrecht. De beurs wordt gehouden in De Fabrique aan de Westkanaaldijk in Utrecht.

Utrechtse Bedrijven Besparen Energie

Ook de actie Utrechtse Bedrijven Besparen Energie (UBBE) is op deze beurs vertegenwoordigd. Deze actie is eind oktober 2006 in Soest van start gegaan. Met deze actie wil Soest samen met nog tien andere gemeenten in de provincie Utrecht de MKB-ondernemingen binnen hun grenzen ondersteunen en informeren over het besparen op energie. Bedrijven verbruiken doorgaans meer energie dan huishoudens en dat maakt besparingskansen op de stijgende energiekosten extra aantrekkelijk.

Aanmelding beurs en informatie UBBE

Ondernemers uit Soest en Soesterberg kunnen zich aanmelden voor de beurs via: www.duurzaamondernemen.nl\beursutrecht .

Voor bedrijven in de gemeente Soest, die aan de actie UBBE mee willen doen is een servicepunt ingericht. Geïnteresseerde ondernemers kunnen meer informatie krijgen via www.ubbe.nl, info@ubbe.nl of via 030-3002480.

© 2004-2007 Gemeente Soest - Disclaimer